Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijke eengezinswoning op de hoek gelegen aan een rustige weg. De woning ligt op loopafstand van Park Schothorst en op fietsafstand van de Amersfoortse binnenstad. Naast de woning ligt een mini-voetbalveld en speeltuin. Eigenlijk heb je een extra "tuin" van 500M2 naast je woning!

Ben je op zoek naar een zeer royale, goed afgewerkte eengezinswoning op een fantastische locatie in de wijk Schothorst dan is een bezichtiging zeker de moeite waard! Doordat de wijk Schothorst op fietsafstand van de Amersfoortse binnenstad ligt, is deze wijk heel populair. Wonen op een rustige locatie maar wel alle gemakken en faciliteiten op korte afstand van de woning. In park Schothorst is het mogelijk om lekker een rondje te wandelen of hard te lopen. Ook zijn er tal van verenigingssporten in en rondom het park aanwezig. Winkelcentrum Schothorst zorgt voor de voorziening van de dagelijkse boodschappen. De woning ligt naast een groot speelveld. Vanuit de tuin kunnen kinderen zich heerlijk op het veld uitleven. Voor toekomstige bewoners die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer is het goed om te weten dat station Schothorst op fietsafstand (5 minuten) ligt. Het Centraal station van Amersfoort is in 15 fietsminuten bereikbaar.

De hoekwoning Boelestein 2 heeft een uitbouw met dakramen aan de achterzijde. De zolder is voorzien van twee grote dakkapellen. Door deze aanpassingen heeft deze woning maar liefst vijf slaapkamers en 122 m2 vloeroppervlakte. Omdat er een stuk grond van de gemeente is gekocht, is de achtertuin extra breed. In de tuin is een grote veranda gebouwd met aan de achterzijde twee schuren.

Begane grond:
De gehele woonkamer is voorzien van een stoer ogende eiken lamelparket. De wanden zijn glad gestuct. Omdat de uitbouw in 2011 in samenspraak met de buren is gebouwd, loopt de wand in één strakke lijn door. De uitbouw is hierdoor mooi in de kamer geïntegreerd. De achterpui is voorzien van een groot raam en openslaande deuren. De keuken is in een lichte kleur uitgevoerd en voorzien van vaatwasser, oven, koelkast en 5-pits gasfornuis.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De gehele verdieping is voorzien van een brede stroken laminaatvloer. Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas. De badkamer is in 2015 gemoderniseerd. De wanden zijn voorzien van grote witte tegels en de vloer is voorzien van grote 50 x 50 grijze tegels. Er is een grote inloopdouche, een dubbele wastafel en een hangend toilet.

Zolder:
De zolder is door de twee grote dakkapellen een volwaardige etage geworden. Deze verdieping heeft twee slaapkamers, een royale wasruimte en een vliering. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en hebben draai-kiepramen. De kamers zijn netjes afgewerkt met glad gestucte wanden.

Aanbevelingen Succes Makelaars:
- veel woonruimte
- kunstof kozijnen op de zolder
- brede achtertuin
- gemoderniseerde badkamer
- hoogwaardige afwerking in de gehele woning

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1981-1990

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

385 m³

Woonoppervlakte

122 m²

Perceeloppervlakte

161 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

100 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruim

 

Licht

 

Goed onderhouden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's