Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verzorgde eengezinswoning op niveau in het centrum van Woubrugge!

Deze bijzondere woning is gebouwd in het gezellige centrum van Woubrugge. Een heerlijke woning met alle voorzieningen om de hoek en voorzien van een keurige keuken, badkamer, twee slaapkamers, een opberg/logeerzolder en een zonnig terras op het westen!

De Batehof in Woubrugge is centraal gelegen in het Groene Hart tussen Alphen aan den Rijn en Leiden. Het ligt gunstig nabij de provinciale weg (N207) en is daarom makkelijk te bereiken met de auto of de bus vanuit Alphen aan den Rijn en/of Leiden. Vanuit uw huis kunt u snel en eenvoudig overal komen. Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en de Randstad liggen via de nabijgelegen A4 als het ware binnen handbereik. Daarnaast is Woubrugge dè locatie voor watersportliefhebbers met haar gunstige ligging aan de Wijde Aa, het Braassemermeer en de Westeinder- en Kagerplassen.

Woonverdieping
Via de trap die gelegen is aan de achterzijde van het gebouw komt u bij de entree van deze woning. Bij binnenkomst treft u de meterkast, een keurig toilet met wandcloset, trapopgang en toegang tot de bijzonder ruime en lichte woonkamer. Deze gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en een keurige wandafwerking. De opstelplaats voor de keuken is aan de voorzijde van de woning. Het betreft een hoekkeuken met een kunststof aanrechtblad, gaskookplaat met ingebouwde afzuigkap, combimagnetron, koel/vriescombinatie en voldoende opbergruimte. De voorraadkast bevindt zich onder de trap. Via de openslaande deuren in de living komt u op het terras waar u heerlijk tot laat kunt genieten van de zon gezien de ligging op het westen. Het terras is voorzien van een elektrisch bedienbare zonwering.

Eerste verdieping
Deze eengezinswoning op niveau heeft op de slaapverdieping twee kamers, waarvan één voorzien is van een dakkapel en elektrisch bedienbaar rolluik. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer welke beschikt over een ruime inloopdouche, wastafel en toilet, Daarnaast vindt u hier ook de stookruimte met wasmachine-, drogeraansluiting en cv-ketel.

Zolderverdieping
Vanuit de overloop is er middels een vlizotrap toegang tot een zolderruimte welke u kunt gebruiken om spullen op te bergen, maar ook als logeerruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om met een binnenmuur aanpassing een vaste trap te plaatsen waardoor de zolder nog toegankelijker wordt.
De zolderverdieping biedt de mogelijkheid voor een dakkapel en/of dakraam, waardoor er een extra kamer te creëren is.

Berging
De woning beschikt op grondniveau over een eigen berging.

Bijzonderheden:
- Heerlijk wonen op een autoluwe locatie in een rustig dorp
- Zeer goed en met veel zorg onderhouden, voorzien van kunststof kozijnen
- Ruime woning met 2 slaapkamers en opberg/logeerzolder
- Ruim terras met volop zon
- Gelegen bij alle voorzieningen
- Mooie omgeving met veel natuur, wandel en fietsroutes
- Vaste notaris Kroes en Partners te Alphen aan den Rijn

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Fijn en vriendelijk dorp om in te wonen. Rustig en veel privacy. Prachtige omgeving in waterrijk gebied. Mooie natuur en dat allemaal midden in de randstad. Ideaal vaargebied met volop mogelijkheden. Heerlijk fietsen in de mooie lommerrijke natuur langs prachtige routes.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

82 m²

Perceeloppervlakte

67 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustig wonen prive

 

Dichtbij de uitvalswegen naar alle grote steden en plaatsen in het Westen

 

Geen onderhoud

 

Ruim, licht, lage energiekosten, NIET gehorig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: