Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 172.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Starter grijp je kans! Een keurig onderhouden, jonge, woning met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding! In een vernieuwde woonomgeving (door wijkvernieuwing) omringd door fraaie groenvoorzieningen en omzoomd door het fraaie Engelse landschapspark Rams Woerthe is deze onder architectuur gebouwde, ruime TUSSENWONING op loopafstand van het stadscentrum gelegen.
Deze woning is van een eigentijdse elegante architectuur met fraai bruin-oranje metselwerk. De hoogte van de woningen brengt veel inwendig wooncomfort met zich mee wat vertaald wordt in ruime vertrekken. Deze woningen zijn zeer energiezuinig en ventileren gaat via een ultramodern, elektronisch ventilatierooster zodat u nooit teveel ventileert en er daardoor een hoop warmte bespaard blijft.

Deze woning is op een keurige wijze afgewerkt en is voorzien van veel raampartijen woordoor een warm, licht interieur. Een extra zolder(slaap-/werk)kamer op de 2e verdieping is nog mogelijk.
Wat te denken van de achtergelegen tuin? De grote antracietkleurige terrastegels, gazon en zonneterras en houten buitenberging geven een zeer ruimtelijke en rustiek indeling.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, hal met trapopgang en meterkast, geheel betegeld toilet met hoekfontein en mechanische ventilatie, lichte woonkamer (ca. 25 m², door de goede bezonning een sfeervolle, zonnige woonkamer) met praktische trapkast, hoekopgestelde keukenopstelling in fraai licht, strak, design met meer dan voldoende onder- en bovenkastruimte, natuurstenen aanrechtblad (graniet) en bestek- en pannenlades, voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven, 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw. De eetkamer bevindt zich direct aan de keuken en is straatgericht. Een achterdeur biedt toegang tot de tuin welke op het oosten is gelegen en volledig bestraat en de vrijstaande houten tuinschuur. Tevens met achterom naar de af te sluiten eigenarensteeg (iedere eigenaar aan de steeg heeft een sleutel).
De begane grondvloer is voorzien van een laminaatvloer.

1e Verdieping: overloop, drie slaapkamers (7.0m2, 8.3m2 en 14.5m2 en , geheel betegelde, badkamer met douchegelegenheid, 2e toilet en vaste wastafel.

2e Verdieping: een keurige voorzolder met witgoedruimte, opstelplaats ten behoeve van de C.V.-ketel (Vaillant HR combi 2004) en mechanische ventilatie-unit. Hier bevindt zich nog een ruimte van ca. 20m2.

Extra info:
- de woning is in 2018 aan de buitenzijde geschilderd;
- deze keurig onderhouden woning is in 2004, onder GIW-garantie, gebouwd;
- op ca. 70 meter van het stadspark Rams Woerthe gelegen;
- geheel geïsoleerd en de ramen zijn voorzien van elektronische ventilatieroosters die, de toevoer van frisse lucht automatisch regelen;
- op loopafstand (ca. 300 m) van scholen (basisschool en voortgezet onderwijs RSG) stadshart met winkels, bioscoop, horecavoorzieningen, theater, etcetera. Het NS-intercity station op 5 minuten fietsen.

De binnenstad van Steenwijk heeft een uitgesproken historisch karakter en wordt omgeven door stadswallen en grachten. Steenwijk is centraal gelegen tussen het watergebied van Noordwest Overijssel, de bos- en natuurgebieden van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland. Een drietal nationale parken bevindt zich op fietsafstand o.a. 'Waterrijck Weerribben-de Wieden'. Dankzij de grote meren, en vaarten is de omgeving ook zeer geschikt voor de watersporters. De uitgestrekte bossen van de Woldberg, de Bult en de Eese met hun fantastische flora en fauna lenen zich voor velerlei mogelijkheden van openluchtrecreatie.

De stad Steenwijk biedt voor elk wat wils. Er is een uitgebreid winkelaanbod en er zijn tal van sfeervolle horecagelegenheden. In het centrum bevinden zich het sociaal cultureel centrum "De Meenthe"met een gevarieerd aanbod aan theaterprogramma's, een bioscoop en een bibliotheek. Er zijn diverse basis- en middelbare scholen en veel sportvoorzieningen zoals tennisbanen, een subtropisch zwembad en buitensportaccommodaties.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

352 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

90 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

2

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's