Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 197.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze woning heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding! In 2011 is de woning door de huidige eigenaar in eigendom verkregen en sindsdien is de woning nagenoeg geheel gerenoveerd. En op een wijze die je maar zelden ziet!
Om even een tipje van de sluier op te lichten. Een nieuwe voordeur en een geheel nieuw voor- en achterkozijn met HR++ glas op een gemetselde borstwering. Een nieuwe woonkamervloer met vloerverwarming en strak gipsplaten plafond, een nieuwe meterkast + elektra, een nieuwe keukenopstelling en ter plaatse van de achtergevel dubbele openslaande tuindeuren, een nieuwe overkapping, een nieuw toilet, een nieuwe badkamer, een extra 4e slaapkamer. de rest komt u maar met eigen ogen bekijken. U zult niet teleurgesteld worden!

Het perceel is in totaal groot 194m² (grond van de gemeente is bijgekocht). Het schilderwerk buitenom is geheel in 2015 gedaan (stijlvol antraciet en strak wit).

Kortom deze woning is klaar voor de toekomst voor ruimtebehoevende en comfortverlangende bewoners!

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: tochtportaal, entree, garderobekast, de meterkast (vernieuwd + slimme meters i.v.m. omvormer en 15 zonnepanelen). De entree geeft toegang tot een zonnige en forse L-vormige woonkamer met een fraaie tegelvloer voorzien van vloerverwarming. De grote raampartijen geven een maximale lichtopbrengst, het strakke gipsplatenplafond maakt het geheel af.
Vanuit de zonnige woonkamer (ca. 41m²) zicht op de keurig aangelegde voor- en achtertuin. Vanuit de voorkamer (zitkamer) vrij uitzicht tussen de tegenover gelegen woningen op Hollandse luchten.
Ter plaatse van de achtergevel is een kozijn met dubbele openslaande tuindeuren geplaatst en het keukenraam en kozijn zijn eveneens geheel gerenoveerd.

De luxe keuken (ca 7m²) is een L-vorm geplaatst waardoor een optimaal gebruik van de ruimte. De keukenopstelling is voorzien van meer dan voldoende onder-en bovenkasten en uitgerust met een onder andere een hetelucht-oven, een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, een RVS afzuigschouw. Het geheel is afgewerkt met een royaal aanrechtblad met RVS spoelbak en luxe mengkraan. Door het aanpassen van de achtergevel is tuingericht koken mogelijk gemaakt.

Het tussenportaal met trapopgang naar de verdieping heeft een volledig gerenoveerd toilet (wandcloset) met fonteintje en is door het fraaie tegelwerk een echte eyecatcher.

1e verdieping: een zeer ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers (9.2m², 10.8m² en 14.0m²) en de badkamer. De badkamer (ca. 7.5m²) is verplaatst naar een slaapkamer waardoor maximale ruimte is verkregen en is voorzien van vloerverwarming, luxe sanitair waaronder een ligbad, separate douchegelegenheid, 2e toilet en een vaste wastafel). De oorspronkelijke badkamer is compleet verbouwd tot een grote inloopkast/overloopkast.

De vaste trap biedt toegang naar de 2e verdieping.
2e verdieping: met een keurige voorzolder/berging, de stookruimte (Intergas HR combi-ketel, 2011 en mechanische ventilatie-unit), een verhoogde was-/droogruimte en een volwaardige 4e slaapkamer (ca. 21m²!, voorzien van een dakvenster en berging)

De fraaie onderhoudsvrije achtertuin biedt de gehele middag zon en privacy. Het grote terras, de royale overkapping en stenen schuurruimte (ca. 10m²) bieden optimaal tuinplezier. Het geheel is bestraat met fraaie sierbestrating. Hier is het tot in de late uurtjes (na)genieten van een heerlijke BBQ of bijvoorbeeld een druk verjaardagsfeest. Ruimte genoeg!

Deze zeer aantrekkelijke, comfortabele, woning is v.v. dak- en glasisolatie. Indicatie gas- en elektraverbruik is € 131,- p.md. Kortom een van binnen en van buiten, nagenoeg volledig gerenoveerde RUIME woning tegen een aantrekkelijke prijs!

De woning is gunstig en rustig gelegen in een kindvriendelijke "groene" woonwijk met kinderopvang (BSO en crèche), (basis)scholen, sportvelden, sportverenigingen winkelfaciliteiten (warme bakker en Albert Heijn) op loopafstand.
Het NS-intercity station en het sfeervolle stadshart is op 5 minuten fietsafstand gelegen. Vanuit de wijk een goede aansluiting op de snelweg A32 en op ca. 30 minuten afstand van Zwolle gelegen. Heerenveen op ca. 20 autominuten afstand gelegen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

490 m³

Woonoppervlakte

114 m²

Perceeloppervlakte

196 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

134 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Grote woonruimte

 

Grote zonnige achtertuin met overkapping

 

Speeltuinen in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's