Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 515.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Woning:

In één van de meest aansprekende straten van het populaire "Vermeerkwartier" staat deze verrassend ruime jaren '30 woning met topgevel. De goede parkeervoorzieningen voor de deur, park Randenbroek om de hoek en het historische stadscentrum op loopafstand maken dit zonder meer een geliefde woonlocatie.

De woning heeft veel wooncomfort te bieden. Zo zijn de begane grond en op 2e verdieping uitgebouwd, de woning is uitstekend onderhouden, heeft goed isolerende voorzieningen, diverse originele details, een nette keuken, 2 badkamers, een sauna, airco op de tweede verdieping en groen uitzicht. De tuin heeft een vrije ligging, een stenen berging en is bereikbaar via de achterom. Isolatie is aanwezig in de vorm van dakisolatie, alsmede isolerende beglazing.

Woonomgeving:

De ligging is zeer gunstig. Gelegen in een brede straat met veel groen. Binnen enkele minuten loopt u Park Randenbroek in waar lange einden gewandeld kunnen worden De historische binnenstad van Amersfoort is op 5 minuten lopen gelegen. Tevens zijn diverse scholen en sportvoorzieningen binnen handbereik. De uitvalswegen A1 en A28 zijn dichtbij gelegen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

De indeling is al volgt:

Sfeervolle hal met granitovloer, kelderkast en toiletruimte. Royale woonkamer voorzien van visgraat parket, erker aan de voorzijde, gashaard en leuke werkhoek. De uitbouw wordt fraai verlicht middels drie koepels en hier bevindt zich de halfopen U-vormige Tulp keuken (2011) met hoogwaardige inbouwapparatuur en een granieten werkblad.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping biedt vanaf de ruime overloop toegang tot 2 slaapkamers, kamer/sauna en de badkamer. Badkamer met glazen douchecabine, 2e toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Voorzolder met veel bergruimte onder de topgevel. Deze ruimte kan ook goed dienen als werkplek of leeshoek. Door de uitbouw (2007) aan de achterzijde is op deze verdieping een extra slaapkamer met eigen badkamer gecreëerd, compleet met douche, toilet, ligbad en wastafel. Er is een aparte was-/stookruimte. De ruime vliering is door middel van een vlizotrap te bereiken.

De tuin heeft een vrije ligging, een stenen berging en is bereikbaar via de achterom.

Voor wie op zoek is naar een mooie balans tussen de jaren '30 bouwstijl en hedendaags wooncomfort is dit een absolute aanrader!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1928

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

445 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel, Rookkanaal, Airconditioning, Sauna

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's