Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 569.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Groenedijk, een begrip in de omgeving! De Groenedijk is een groene oase tussen het stadse leven met prachtige oude lintbebouwing, fraaie bomenrijen en een brede waterpartij. Aan de Groenedijk 4 staat deze sfeervolle jaren ‘30 twee-onder-een kap woning met ruime garage op een perceel van maar liefst 698 m² eigen grond.

OMGEVING
De ligging is uniek aan een typisch Hollands dijkje met knotwilgen en ook temidden van de gemakken van een moderne woonwijk met alle denkbare voorzieningen zoals voldoende winkels, scholen, sportfaciliteiten, parken (waaronder het Maximapark op steenworp afstand) alsmede voldoende uitvalswegen waaronder de A2 en A12. Liever een dagje genieten in het bruisende stadscentrum van Utrecht? Geen probleem, binnen 20 fietsminuten staat u midden in Utrecht en kunt u genieten van al het goede van de binnenstad.

EEN RONDJE DOOR DE WONING…
Wat direct opvalt is de royale kavel. De woning is gunstig gelegen aan de linkerkant van het perceel zodat u veel effectieve ruimte overhoudt voor een heerlijke tuin. Rechts op het perceel vindt u de royale garage van ca 35 m².
Voor de garage heeft u voldoende parkeerplaatsen voor 2 of 3 auto’s.
Bij binnenkomst in de woning komen we in een entree die toegang geeft tot het toilet, de meterkast, de trapopgang en de woonkamer/keuken. De woonkamer is verdeeld in een eetgedeelte aan de voorzijde van de woning en een zithoek, voorzien van een traditionele haard en openslaande deuren, in de zijuitbouw. De keuken is netjes afgewerkt maar verdient modernisatie.

Via de bijkeuken, met de aansluitingen voor wasmachine, droger en CV ketel, is de badkamer bereikbaar. Deze badkamer beschikt over een ligbad, douche, dubbele wastafel en als klap op de vuurpijl over een Finse sauna! Naastgelegen vinden we de masterbedroom van 16 m². Deze slaapkamer beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin. Via de vlizotrap is de bovengelegen vliering bereikbaar.

De eerste verdieping;
Middels een vaste trap vanuit de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Deze verdieping beschikt over een drietal slaapkamers alsmede een bergvliering. Verder beschikt de overloop over een tweetal vaste kasten. Er is een dakkapel aan de voor- én aan de achterzijde van de woning.

Tuin;
Zoals eerder genoemd staat de woning gunstig op het perceel waardoor er aan de voorzijde een diepe voortuin is met daarnaast een oprit voor meerdere auto's. De achtertuin/zijtuin is dusdanig ingericht zodat u de gehele dag van de zon kan genieten. Liever een beetje natuurlijke schaduw? Geen probleem! In de tuin staan meerdere grote bomen die voor de nodige schaduw zorgen. De tuin is fraai aangelegd met sierbestrating en diverse plantenborders rondom. Tot slot staan er achterop de kavel twee kassen waar u uw eigen moestuin kunt creëren.

BIJZONDERHEDEN
- woning beschikt over 118 m² woonoppervlakte;
- perceel van 698 m² eigen grond;
- Garage en tuinhuis samen goed voor 39,4 m² bergruimte;
- Gelegen tussen oude boomgaarden, midden in Maximapark én dichtbij Castellum Hoge Woerd;
- Woning beschikt over een haard en sauna;
- Uniek perceel met bomen, bloemborders en kassen;
- Eigen bron in de tuin aanwezig om de tuin te besproeien;
- Woning dient op verschillende punten gemoderniseerd te worden, hierbij moet u denken aan badkamer, keuken, wand- en vloerafwerking.

Interesse in deze woning? Neem gerust contact op en kom kijken samen met uw NVM aankoopmakelaar!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1925

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

516 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

698 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Sauna

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Vrijstaand hout

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's