Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze ruime 5-kamer EENGEZINSWONING is gelegen op een ideale locatie, midden in de gezellige wijk Middelwatering. De woning is voorzien van een heerlijk lichte en royale woonkamer, 4 slaapkamers, een in 2014 gerenoveerde keuken en badkamer en van een ruime tuin met een zonnige ligging! In de loop der jaren is er het een en ander gerenoveerd/vernieuwd in de woning. U kunt hier, dankzij de ruimte én dankzij de ligging met veel plezier wonen. Voor kinderen is het ook fijn wonen hier, de wijk is erg rustig en kindvriendelijk! Start u het jaar goed met de aankoop van deze woning?

Begane grond
Entree en gang, hier bevindt zich de meterkast met 2x aardlekschakelaar en 7 groepen, de trapkast en het half betegeld toilet (2014) met hangend closet. Middels een deur bereikt u de woonkamer, welke voorzien is van een gezellige open haard, stucwerkwanden en parketvloer (september 2017). Dankzij de erker aan de voorzijde toont de woonkamer nog ruimer en dankzij de grote raampartijen toont de woonkamer nóg lichter! De halfopen keuken is in 2014 gerenoveerd en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en plintboiler. Het aanrechtblad is van keramiek, dat hitte- en krasbestendig is. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar, de toegang is voorzien van een plissé schuifhor.

Eerste verdieping
Overloop met inbouwkast, de overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. De gehele eerste verdieping is voorzien van een marmoleum vloer. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde en voorzien van structuurwanden en van 3 inbouwkasten. Slaapkamer 2 is eveneens gelegen aan de achterzijde, deze slaapkamer is voorzien van behangen wanden. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, voorzien van structuurwanden, toegang tot het balkon en van een inbouwkast. De badkamer (2014) is hoogwaardig uitgevoerd en ingericht met een badkamermeubel met wastafel, royale separate douchecabine met regen- en handdouche en tweede hangend toilet. Het raampje dat voor de natuurlijke ventilatie zorgt, is te bedienen met afstandsbediening. Er is een spanplafond met inbouwspots en dankzij de vloerverwarming hoeft u geen last van koude voeten meer te hebben.

Tweede verdieping
Middels de vaste trapopgang bereikt u de tweede verdieping, de overloop is voorzien van marmoleum, dakkapel opstelplaats voor de cv-ketel en er is een aparte wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. De slaapkamer op deze verdieping is voorzien van een dakkapel, inbouwkast, wastafel met spiegelkast, bergruimte achter de knieschotten en van een marmoleum vloer.

Tuin
De voortuin is gesitueerd op het noordwesten, heeft een maatvoering van ca. 5.00 x 6.00 m en is voorzien van wateraansluiting. De achtertuin, welke gesitueerd is op het zuidoosten, heeft een maatvoering van ca. 13.00 x 6.00 m en is voorzien van zonwering (2017), elektra, achterom en een stenen berging van ca. 3.30 x 2.90 m met elektra.

Bijzonderheden
Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden. De kruipruimte is geïsoleerd met foam. De gehele achterpui is voorzien van kunststof kozijnen.

Isolatievoorzieningen
De woning is voorzien van dubbele beglazing en van vloerisolatie.

Ligging
De woning is gelegen in de wijk Middelwatering, welke veel groen en historische elementen kent. Aan de voorzijde heeft de woning vrij uitzicht. Het stadscentrum van Capelle, alsmede veel van de stedelijke voorzieningen zijn in de wijk gevestigd, zoals het Isalatheater en de bibliotheek. Daarnaast is er een tennispark en een sportpark aanwezig. Het Schollebos en het Hitland zijn vanuit deze wijk goed bereikbaar. Met de metro zijn recreatieve voorzieningen in Rotterdam goed bereikbaar.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wonen aan een singel geeft je het plezier van kijken naar voorbijzwemmende zwanen, futen, eenden en andere watervogels. In het voorjaar kun je soms de karpers uit het water zien springen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

404 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

167 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Vloerisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

108 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Langs een uitlaatzone voor honden

 

Op loopafstand van het Isalatheater

 

Op loopafstand van de weekmarkt en winkelcentrum De Koperwiek

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: