Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 230.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Royaal 3 (voorheen 4)-kamer APPARTEMENT met een heerlijk ruim terras! De woning, gelegen in de Bergenbuurt, is voorzien van een royale woonkamer met eetkamer, 2 slaapkamers, een hoogwaardige keuken met divers Bosch inbouwapparatuur en een nette badkamer. De sierhaard in de woonkamer en de gedachte dat uw auto altijd droog staat in de parkeergarage, maken het plaatje compleet! Kunnen we u verwelkomen voor een bezichtiging?

Begane grond
Afgesloten entree met bellentableau, videofooninstallatie, brievenbussen, trappenhuis, lift en toegang tot de parkeerplaatsen en de bergingen. Bij de woning hoort een eigen berging en parkeerplaats, zo staat uw auto altijd droog in de afgesloten parkeergarage.

1e verdieping
Entree en hal met grote droogloopmat. Hier bevindt zich de meterkast met 2x aardlekschakelaar en 8 groepen een een kast waarin de cv-combiketel en de warmteterugwinunit zijn opgesteld. Op deze verdieping bevindt zich eveneens een lift.

De woonkamer is door het bijtrekken van een slaapkamer en deze te gebruiken als eetkamer heerlijk ruim geworden. De woonkamer is voorzien van een elektrische haard (welke ter overname aangeboden wordt), radiatorbekleding, een verticale designradiator en een schuifpui, welke toegang biedt tot het ruime terras waar u kunt genieten van de middag/avondzon. De muren in de woonkamer zijn voorzien van behang en de vloer van PVC. De halfopen keuken, welke hoogwaardig uitgevoerd en onlangs gerenoveerd is, is voorzien van een videofoon, 1 ½ spoelbak, vooraadkast met laden, panladen en de volgende inbouwapparatuur van Bosch; 5-pits gaskookplaat, afzuigkap met RVS schouw, hete lucht oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser.

Er zijn 2 (voorheen 3) slaapkamers. Slaapkamer 1 is voorzien van een schuifpui naar het terras en van zowel normaal behang als van glasvliesbehang. Slaapkamer 2 is voorzien van een openslaande deur naar een klein balkon en van behangen wanden. De nette geheel betegelde badkamer is voorzien van een badkamermeubel, dubbele wastafel, separate douchecabine met thermostaatkraan, zwevend toilet en een handdoekradiator. Er is een aparte wasruimte waar zich aansluitingen voor zowel wasmachine als wasdroger bevinden.

Terras
Het appartement beschikt over een ruim terras. Het terras is gelegen op het noordwesten en is voorzien van verlichting, een wateraansluiting, irrigatiesysteem en elektra.

Bijzonderheden
Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden. De gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen en een fraaie PVC-vloer (2018). In 2018 werd de gehele woning tevens geverfd/gewit. Er wordt momenteel een extra parkeerplaats gehuurd en bent uiteraard vrij om hier al dan niet voor te kiezen. Vrijwel de gehele inboedel wordt ter overname aangeboden. Denkt u hierbij aan meubels, maar ook aan potten, pannen, lampen etc.

Isolatievoorzieningen
De woning is geheel voorzien van HR++ beglazing.

Verwarming
Verwarming geschiedt door middel van cv-combiketel, AGPO HR Econpact (2003). Tevens beschikt de woning over een warmteterugwinunit, AGPO HR Optifor Ferroli (2003).

Ligging
Het appartement is gelegen in de wijk Oostgaarde, nabij het natuur- en recreatiegebied 'Hitland'. Ook het 's-Gravenweggebied met diverse voorzieningen, zoals winkelcentrum 'de Terp', diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer bevindt zich in de buurt. Via een rechtstreekse verbinding met de metro bereikt u o.a. het centrum van Rotterdam. Het begin-/eindpunt van de metro (De Terp) bevindt zich op zo'n 250 m afstand van de woning.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“We hebben een heel fijn ruim huis, geen traditionele bouw maar de architect had voor ogen om de sociale omgang tussen de bewoners te optimaliseren, waardoor dit gebouw in deze vorm is ontstaan. De bouw komt in Nederland verder niet voor maar in Frankrijk staat nog wel zo'n complex. Nadat de kinderen het huis hebben verlaten hebben wij één slaapkamer bij de woonkamer getrokken waardoor een nog ruimere en lichtere living ontstond. De opstelling van de keuken hebben we zo gekozen omdat we functionaliteit en vormgeving erg belangrijk vonden en de keuken centraal aanwezig is. Het terras is heerlijk ruim. De middag en avondzon zorgen ervoor dat je er optimaal van kan genieten. Wij gaan dit huis verlaten om onze droom te verwezenlijken, nl. "reizen". We wensen de nieuwe bewoners net zoveel woongenot als wij hier hebben ervaren.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

303 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Schuifpui, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het is een heerlijk ruim huis met een heerlijk terras waar we zomers vanaf ongeveer 12.00 uur tot zonsondergang heerlijk kunnen vertoeven.

 

Ook een eigen parkeerplaats is in deze tijd ideaal. Droog , vorstvrij in en uitstappen overdekt is zo fijn.

 

De omgeving van dit appartementencomplex is door groen omgeven , natuurpark Hitland ligt om de hoek, de winkels liggen op loopafstand en het openbaarvervoer (metro) ligt op 250 meter van ons huis. Binnen 15 a 20 min. ben je in het centrum van R'dam. De

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's