Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 265.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In 2017 gerenoveerde EENGEZINSWONING met 5 kamers, hoogwaardige keuken en badkamer en ruime garage met vliering. Er is een kunststof dakkapel geplaatst, waardoor er op de tweede verdieping een royale slaapkamer ontstaan is. De ligging is erg centraal, winkels bevinden zich om de hoek en andere benodigde voorzieningen treft u in de nabijheid. Mogen we u verwelkom in de woning?

Begane grond
Entree en gang, hier bevindt zich de meterkast met aardlekschakelaar en 8 groepen, trapkast en het geheel betegeld toilet met hangend closet en fonteintje. De woonkamer is voorzien inbouwspots, plavuizenvloer met vloerverwarming en de wanden zijn deels voorzien van 3D-behang en deels van stucwerk. De open keuken is hoogwaardig uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven en magnetron. Het barretje geeft het geheel een gezellige uitstraling.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 (slaap)kamers, de badkamer en bergkast met aansluiting voor de wasmachine en droger. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van vloerbedekking, deels van stucwerkwanden en deels van 3D-behang. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en eveneens voorzien van vloerbedekking, deels van stucwerkwanden en deels van 3D-behang. Aan de voorzijde is tevens een klein kamertje, welke momenteel dient als strijkkamer en de cv-ketel is hier opgesteld. De hoogwaardige badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche met thermostaatkraan, hand- en regendouche en er is een tweede hangend closet. De elektrische vloerverwarming zorgt voor een behaaglijk warme vloer.

Tweede verdieping
Middels de vaste trapopgang bereikt u de tweede verdieping. De overloop geeft toegang tot de slaapkamer, welke voorzien is van een kunststof dakkapel, bergruimte achter de knieschotten, stucwerkwanden en vloerbedekking.

Tuin
De voortuin is gesitueerd op het noordwesten en heeft een maatvoering van ca. 1.75 x 5.50 m. In 2017 is de voortuin opnieuw betegeld. De achtertuin van ca. 5.10 x 5.50 m is gesitueerd op het zuidoosten. Over de bestrating is designhout gelegd. Vanuit de tuin is de berging/garage met vliering te bereiken, welke ook een zij-ingang heeft vanaf de openbare weg. De garage is voorzien van elektra en gasaansluiting.

Bijzonderheden
Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden. In 2017 is de woning grondig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken, badkamer etc.

Isolatievoorzieningen
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Ligging
De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving in de wijk Middelwatering-West. Er zijn winkels om de hoek en andere benodigde voorzieningen zoals openbaar vervoer en scholen zijn in de nabijheid. De wijk Middelwatering heeft veel groen en historische elementen. Het Schollebos en het recreatiegebied Hitland zijn goed bereikbaar. Met de metro bent u zó in Rotterdam.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1962

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

342 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

222 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

38 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's