Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van de wijk Kattenbroek, in de directe omgeving van het stadspark Schothorst ligt deze tussenwoning met een sfeervolle tuin (zuider- dy) met achterom en een vrijstaande stenen berging.
De Hooidonk is geen doorsnee straat maar ontworpen als “Hoeve” waar alle woningen rond een binnenterrein met twee toegangspoorten en een kinderspeelplaats liggen. De “Hoeve" ligt naast het prachtige stadspark met het bos, de recreatieweide en de natuurspeeltuin.

De uitgebreide voorzieningen van de wijk waaronder het winkelcentrum Emiclaer liggen op loopafstand. Maar ook de bruisende Amersfoortse binnenstad is zowel per auto als via een snelle fietsroute gemakkelijk bereikbaar.

De indeling van de woning is als volgt:
U komt binnen in de hal met de meterkast, de CV-kast, de toiletruimte en de trapopgang. De lichte woonkamer met een bergkast en een deur naar de tuin heeft een houten vloer. Aansluitend is aan de voorzijde de L-vormige keuken met veel bergruimte en diverse inbouw apparaten.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers, waaronder de riante ouder slaapkamer met inbouwkast. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, bad en een toilet. Op de ruime overloop is een vlizotrap naar een verrassend grote bergzolder.

Kortom een aantrekkelijke woning met een sfeervolle en zonnige tuin gelegen in een bijzonder prettige en groene woonomgeving.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1990

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

305 m³

Woonoppervlakte

83 m²

Perceeloppervlakte

97 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's