Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen met karakter en sfeer! De Poortdijk 93 biedt naast karakter ook, een super locatie nabij het centrum, een heerlijke zonnige tuin, een fraai ogende berging met vliering, een achterom, een kelder, een ruime overloop en twee slaapkamers! Al met al een woning waar de tijd niet heeft stilgestaan, maar waar de bewoners met stijl de woning aan de huidige normen hebben aangepast met behoud van de charme van een woning uit het begin van de 20ste eeuw!

Wonen nabij de binnenstad bied je alle gemakken. Wat dacht je van een avondje naar de film of het theater, even wat drinken bij een bar of gezellig een hapje eten buiten de deur? Het is allemaal op loopafstand mogelijk.

Ook overige voorzieningen zoals het openbaar vervoer naar Utrecht (bus en tram), diverse winkels en uitvalswegen (A-2 en A-12) zijn goed bereikbaar.

Interesse gewekt? Dan nemen we je graag mee door de woning;


INDELING:
Entree; hal met plavuizen, toiletruimte afgewerkt met prachtige tegels en een raam, trapopgang naar de eerste verdieping (de hal en de wc zijn voorzien van vloerverwarming), lichte woonkamer met gestuukte wandafwerking en laminaatvloer. De gedateerde keuken is gedeeltelijk open en heeft een rechte opstelling voorzien van diverse aansluitingen en apparatuur waaronder een verdiepte 5-pits gaskookplaat. De kelder is verrassend ruim (ca. 2x3,3 meter en heeft onder de balk circa 1,75 m en circa 1,95 m plafondhoogte) en hier is de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De haard in de woonkamer is een sierhaard.

De ruime zonnige (noordwesten) achtertuin is uitgerust met een stenen berging met bergvliering en achterom, deze is praktisch voor het plaatsen van de kliko en fiets. De buitenkraan is op de achtergevel bevestigd.

1e verdieping:
De ruime overloop heeft lichtval via het dakraam en is verder praktisch ingedeeld met een droogrek, kastenwand, opstelplaats CV-ketel en een werkhoek. Daarnaast is er aan de voorzijde een kamer gemaakt met een dakkapel, die zeer goed dienst kan doen als kinderkamer. Aan de achterzijde is de ouderlijke slaapkamer die over een vaste schuifkastenwand beschikt. De badkamer is tevens voorzien van een dakkapel waardoor er voldoende ruimte is ontstaan voor wasapparatuur, wastafel en douche/ligbad en vloerverwarming.

Vliering:
Boven de badkamer is de ruimte praktisch benut als bergruimte.

Bijzonderheden:
- de badkamer is voorzien van vloerverwarming;
- energielabel D;
- CV-ketel (combi) Remeha Avanta, zomer 2012 geïnstalleerd;
- gehele woning is voorzien van dubbele beglazing;
- voorzien van aardlekschakelaar;
- mechanische ventilatie in keuken en badkamer;
- glasvezelaansluiting aanwezig;
- gemeentelijk monument.

Oplevering in overleg.

Ben jij benieuwd of dit je thuis is? Kom dan snel binnen kijken!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinere Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1911

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

275 m³

Woonoppervlakte

70 m²

Perceeloppervlakte

145 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's