Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Rozemarijnsingel 24 – UTRECHT

Deze moderne, comfortabele eindwoning met ca 147m² woonoppervlakte is gelegen aan een mooie groene singel in de gezinsvriendelijke buurt Parkwijk-Zuid. Alle voorzieningen zoals: winkelcentra Parkwijk en Leidsche Rijn Centrum, een bioscoop, diverse parken zoals: Hoge Weide Park en het Maximapark, sportfaciliteiten en verschillende scholen liggen op steenworp afstand van de woning. Wil je liever een dagje naar de binnenstad van Utrecht? Geen probleem met de fiets rij je via de Dafne Schippersbrug in 15 minuten naar de Dom. Ook per bus of auto is de stad prima bereikbaar. De ontsluiting via de A2 en A12 is uitstekend.

Vanuit het huis biedt de woning zicht op de singel met de daarom heen gelegen groene zone met oude lommerrijke lintbebouwing (Groenedijk).

De woning zelf laat zich het best omschrijven als RUIMTELIJK (uitgebouwde woonkamer aan de voor-, achterzijde én zijkant), LICHT (een heerlijke erker aan de voorzijde) en ORIGINEEL (de verschillende hoogten in de ruime slaapkamers).
De afgelopen jaren is de woning geüpdate o.a. door het vernieuwen van de keuken (2012), het inbouwen van een moderne haard (2012), het aanleggen van een onderhoudsvriendelijke tuin met heerlijk zonnig terras (2013) en het uitvoeren van buitenschilderwerk (2017-2018).

De indeling is als volgt:
Entree, ruime hal, toilet, trapopgang, woonkamer met uitbouw, voorzien van een massief eiken vloer en dubbel openslaande deuren naar de tuin. Met de moderne strak afgewerkte liftdeur houthaard die zowel open als gesloten te gebruiken is, geniet je veilig van een heerlijk vlammenspel. De woonkeuken aan de voorzijde is voorzien van een luxe designkeuken met Siemens apparatuur: maar liefst twee maal een combi-oven, vriezer, koelkast, vaatwasser, extra brede (90cm) inductiekookplaat, kokend waterkraan en alles afgewerkt met hoogglans witte panelen en een composieten aanrechtblad. Aan de voorzijde van het keukengedeelte geniet je van de vrije ligging door de aanwezigheid van de erker. In het voorjaar is het aan de voorkant in de tuin al heerlijk genieten van de eerste zonnestralen met uitkijk op het water van de singel met zwanen en eenden.

1e verdieping: overloop met diepe inbouwkast, 2 slaapkamers (waarvan 1 met riante inbouwkast). De slaapkamer aan de voorzijde is nu in gebruik als kantoor, maar kan relatief eenvoudig gesplitst worden in twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel, ligbad, vloerverwarming en designradiator.
2e verdieping: Op de overloop bevindt zich de technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine en droger. Verder is er toegang tot de derde slaapkamer. Deze kamer heeft een hoog schuin plafond (maar liefst 3,5m hoog) wat een extra ruimtelijk effect geeft. Het hoge raam zorgt voor een prachtige lichtinval. Deze slaapkamer biedt toegang tot de ruime bergruimte. Met plaatsing van een dakkapel, is het mogelijk om hier een ruime extra slaapkamer te realiseren.

Tuin (achterzijde) - Zonnig en fraai aangelegd
De keurig aangelegde en onderhoudsarme achtertuin is ingericht met terrassen en borders voorzien van bloemen en planten. Het is een fijne tuin met veel privacy en rust waar je door de hoekligging heerlijk van de zon kunt genieten. Achterin de tuin staat een grote schuur (10 m2) met elektra. De tuin is verder voorzien van een buitenkraan en sfeervolle LED-verlichting, geschakeld middels lichtsensor.

De sterke punten van dit woonhuis:
- de ligging en het vrije uitzicht op de singel;
- moderne keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur en spoeleiland;
- moderne inbouwhaard met glazen liftdeur
- 3 slaapkamers, 4 mogelijk door middel van het opdelen van het kantoor en/of een 5e middels plaatsing dakkapel;
- ankerloze spouwmuren, dus optimale geluidsisolatie;
- energielabel A;
- kindvriendelijke buurt en scholen in de nabije omgeving;
- winkelcentrum Parkwijk op 5 minuten loopafstand en Leidsche Rijn Centrum op 5 fietsminuten afstand;
- volop parkeergelegenheid aan de voorzijde en nabijheid van de woning;
Interesse in deze woning? Kom gerust eens kijken samen met uw NVM aankoopmakelaar!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben altijd heerlijk genoten aan de Rozemarijnsingel. Zodra wij de singel in komen fietsen, voelt het als thuiskomen. De singel kenmerkt zich door de vier seizoenen: in het voorjaar wordt de singel schitterend groen en zie je de waterhoentjes jaarlijks broeden op het water, in de zomer de buurtkinderen die met bootjes spelen, de schitterende kleuren in de herfst, en tijdens een aantal winters kon er ook worden geschaatst!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

2000

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

517 m³

Woonoppervlakte

147 m²

Perceeloppervlakte

221 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Dichtbij binnenstad Utrecht, Pathe Bioscoop, Leidsche Rijn Centrum, Parken, Supermarkten

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's