Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 550.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Prachtig gelegen HOEK HERENHUIS met een woonoppervlakte van maar liefst 210 m2!

Dit statige woonhuis is gesitueerd op een bijzonder fraaie locatie in woonwijk De Polder aan brede singel, direct gelegen aan groot speelveld en biedt vanuit vrijwel iedere ruimte een prachtig uitzicht in en over de woonwijk.

Niet alleen de ruimte binnenshuis is riant, ook heeft deze woning diverse buitenruimtes waar je op ieder moment van de dag kunt genieten van de zon! De woning heeft aan zowel de zijkant als de achterzijde balkons en ’s-avonds geniet je nog uren in de tuin die gunstig ligt op het Zuidwesten.

Dit herenhuis heeft maar liefst 4 woonlagen. De begane grond beschikt over een inpandige berging met werkkamer en heeft een mooie, ruimtelijke woonkeuken (31 m2) met zij-uitbouw waarboven het balkon is gesitueerd. Vanuit deze zij-uitbouw kijk je dan ook fantastisch weg de woonwijk in. De keuken is compleet met onder andere een kookeiland en Quooker. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een fraaie tegelvloer.

De woonverdieping is 48 m2 groot en beschikt over twee balkons. Speels detail is de vide die, in combinatie met de woonkeuken, zorgt voor een speels en ruimtelijk effect. Wil je toch even naar buiten en genieten van de zon, dan kun je gebruik maken van de twee balkons met mooi en vrij uitzicht.

De derde woonlaag is de verdieping met twee riante slaapkamers van 15 en 18 m2 en de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een dubbele douche, ligbad, frans balkon en heeft een dubbele wastafel in meubel. Ook op deze verdieping is een balkon aanwezig! Vanaf de overloop met trappenhuis bereik je tevens het separate toilet die, net als op de begane grond is voorzien van een moderne tint.

Tot slot de vierde woonlaag, nog meer ruimte! De grote overloop biedt toegang tot nog eens twee riante slaapkamers van 13 en 15 m2. Deze kamers zijn zeer geschikt voor de thuiswonende tieners die je hun eigen mooie kamer gunt! Vanaf de overloop bereik je tevens de praktische bergzolder die boven de overloop is gerealiseerd. Tevens bevindt zich op deze verdieping de wasruimte en de opstelplaats voor de c.v.-installatie.

Woonwijk De Polder is zeer geliefd door haar diverse bouwstijlen, fraaie en kinderrijke ligging nabij park Schoneveld en basisscholen. Basisschool De Plantage is zelfs maar op 5 minuten loopafstand! Ook het winkelcentrum Castellum met haar winkels voor de dagelijkse boodschappen en NS-station liggen binnen handbereik! Kortom een mooie woning op een fantastische locatie!

Bouwjaar 2008. Woonoppervlakte 210 m2. Kubieke inhoud: 764 m3.

INDELING:
Begane grond: u bereikt de woning aan de zijkant. Centraal op de begane grond is de ruime hal gesitueerd die u toegang biedt tot de volgende vertrekken: de inpandige berging, de werkkamer, trapopgang, moderne toiletruimte met wandcloset en fontein en de ruime woonkeuken van 31 m2. De keuken biedt voldoende plaats voor een groot formaat eettafel en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: in het kookeiland de 4 pits gaskookplaat en wok brander met rvs-afzuigschouw en kastruimte. Recht aanrecht met kastruimte, spoelbak en Quooker, voor direct kokend water, koel- en vriescombinatie en oven, combi-oven. De begane grond is afgewerkt met een fraaie vloertegel en vloerverwarming.

Toegang tot de keurige tuin met voldoende zon en gunstige ligging op het Zuidwesten!

Eerste verdieping: grote woonverdieping van maar liefst 48 m2 met vide en toegang tot de twee balkons. Het balkon aan de zijkant is gesitueerd op het Zuidoosten en biedt mooi zicht over speelveld en singel. Deze verdieping is afgewerkt met een rustieke en massieve eiken vloer!

Tweede verdieping: overloop, separaat toilet met wandcloset, ruime badkamer met dubbele douche, ligbad, wastafelmeubel met twee wastafels en frans balkon. Twee slaapkamers van 18 en 15 m2.

Derde verdieping: grote voorzolder met opstelplaats wasapparatuur, c.v.-installatie en opbergmogelijkheden. Ook deze verdieping heeft twee grote slaapkamers namelijk van 13 en 15 m2. De slaapkamers zijn voorzien van dakramen. Het realiseren van een extra badkamer behoort hier tot de mogelijkheden.

De vlizotrap brengt je naar de praktische bergzolder van circa 9 m2.

Bijzonderheden:
-Prachtig gelegen herenhuis;
-Woonoppervlakte van 210 m2;
-Woonkeuken met zij-uitbouw;
-Werkkamer op begane grond;
-Ruime living van 48 m2 met speelse vide;
-Vier riante slaapkamers;
-Gehele woning heeft franse balkons;
-Nieuw bouwbesluit, plafondhoogtes van 2.60m;
-Genieten in tuin of de diverse balkons;
-Kinderrijke woonomgeving;
-Basisschool De Plantage op 5 minuten loopafstand;
-Gunstig gelegen ten opzichte van winkels en NS-station;
-Exact gemeten;
-Bekijk de 360 gradenfoto’s of plattegronden voor de indeling.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Afgelopen oktober hebben we een gezellige buurt BBQ georganiseerd waarbij we eerst smiddags het blok hebben schoongemaakt, onkruid verwijderd etc. Veel saamhorigheid onder elkaar.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

764 m³

Woonoppervlakte

210 m²

Perceeloppervlakte

122 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Frans balkon, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het huis heeft veel inhoud

 

Waterrijke omgeving

 

Rustige ligging

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's