Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Anoniem

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim opgezette 2-kamer benedenwoning (59 m2) met riante achtertuin!

Het appartement is gelegen in een jaren '30 woning, gelegen tussen de Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat in het bruisende stadsdeel "De Baarsjes". Beide straten bieden een keur aan winkels, supermarkten en cafés en zijn de toegangsaders tot de stad. Vanaf hier kun je eenvoudig je weg vinden naar het centrum en bijvoorbeeld de Jordaan, op een minuut of 5 fietsen. Ook de uitvalswegen zijn in enkele minuten met de auto aan te rijden, via oprit S105 ben je zo op de Ring A10.

In de wijk tref je verschillende bouwstijlen, maar met name de Amsterdamse School is sterk vertegenwoordigd. In de wijk bevinden zich flink wat gemeentelijke monumenten, wat resulteert in een fraai straatbeeld met rode bakstenen en veel groen, met om de hoek het Erasmuspark en het Rembrandtpark, waar het in de zomer en winter goed toeven is.

Bij binnenkomst betreedt u de hal met tochtportaal. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen, is op een slimme manier ruimer gemaakt door een gedeelte van de hal erbij te betrekken en v.v. een mooie houten vloer. De keuken v.v. diverse inbouwapparatuur ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot de riante tuin (O) met terras.

De badkamer is voorzien van een douche, zwevend toilet en wasmeubel. De slaapkamer aan de achterzijde is ruim van opzet en hier is momenteel een inloopkast gerealiseerd. De achtertuin is zonder meer ruim te noemen en hier heeft u de beschikking over een ruime berging over de gehele breedte van de tuin, welke is geïsoleerd en voorzien is van elektra en verwarming.

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht t/m 15-09-2054 onder de erfpachtbepalingen van 2000. De erfpacht is voortdurend.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1927
• Woonoppervlakte 59 m2
• Erfpacht afgekocht tot en met 15 september 2054
• Servicekosten € 99,- per maand
• Vloer- en plafondisolatie
• Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“We hebben de woning 10 jaar geleden gekocht en volledig gerenoveerd om zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken en er vooral van te kunnen genieten. Een heerlijke tuin waar we een fijn terras gemaakt hebben helpt daar enorm aan mee. Midden in de stad en toch tot rust komen, met dat in ons achterhoofd hebben we deze plek gecreëerd. Van alle gemakken voorzien, zonder overdreven luxe te zijn. We gaan een nieuwe stap zetten, waarvoor we verhuizen naar het midden van het land. Een nieuw avontuur waarbij we terug kunnen kijken op een mooie tijd in Amsterdam.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1927

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

205 m³

Woonoppervlakte

59 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Vloerisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

56 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zeer gunstige ligging

 

Veel winkels en markt

 

Parken op loop afstand

 

Een heerlijke tuin waar het heerlijk vertoeven is en je niet het idee hebt in de stad te zijn

 

Binnen 5 minuten met de auto op de ring (A10), binnen 10 minuten op de fiets in het centrum, tram- en bushaltes om de hoek. Bereikbaarheid is top.

 

Om het woonplezier zo optimaal mogelijk te maken hebben we veel extra's in en om het huis aangebracht.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: Anoniem