Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 234.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

* Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. Gaat u snel naar www.mosselkreekstraat14.nl *

Een verassend ruim en instapklaar woonhuis aan een eveneens ruim te noemen straat waarbij de dorpse voorzieningen zoals scholen, dokter, bushalte en supermarkt binnen handbereik zijn. Wij heten u welkom bij Mosselkreekstraat 14. Het gehele woonhuis is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd/gemoderniseerd en heeft de beschikking over een nette keuken, 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), een nette en ruime badkamer en een garage. Is deze woning iets voor u?

Indeling:
U betreedt de woning via de entree die aan de zijkant van de woning is gesitueerd. In de hal bevindt zich de meterkast en trapkast. Vanuit de entree zijn het geheel betegelde toilet (met fonteintje, closet en radiator), een van de slaapkamers en de keuken toegankelijk.

Slaapkamer (3.20x3.70).
Een ruimte die zowel dienst kan doen als slaapkamer, speelkamer voor de kids en/of kantoorruimte. Het plafond is voorzien van gipsplaten, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en de betonnen vloer heeft plavuizen. Verder zijn er een vaste kastenwand en een radiator aanwezig.

Keuken.
De keukenruimte staat in een open verbinding met de woonkamer die aan de voorzijde van de woning is gelegen. Het keukenblok heeft een neutrale uitstraling, is in een hoekopstelling geplaatst en beschikt over het volgende inbouwapparatuur: een koelkast, combimagnetron, vaatwasser, inductie kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot zowel de woonkamer als de bijkeuken.

Woonkamer.
De L-vormige en op het zuiden georiënteerde woonkamer heeft veel lichtinval door de vele ramen. De woonkamer beschikt over een plavuizenvloer, rolluiken en radiatoren.

Bijkeuken.
De perfecte ruimte voor het plaatsen van het witgoedapparatuur. Verder is er een opbergruimte, een radiator en een tuindeur aanwezig.

1e Verdieping:
Aankomend op de overloop van de verdieping heeft u toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Het plafond is voorzien van gipsplaten, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en de houten vloer heeft laminaat.

Slaapkamers.
Aan de voorzijde van de woning zijn er twee slaapkamers gesitueerd die beiden voorzien zijn van een dakkapel, rolluik en een radiator. De ruim opgezette ouderslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. In deze kamer is een dubbele vaste kast aanwezig.

Badkamer.
De geheel betegelde badkamer is in 2015 volledig vervangen en ziet er netjes uit. De badkamer heeft natuurlijke ventilatie en er is/zijn een designradiator, 2e toilet, badmeubel (met wastafel) en een ligbad aanwezig.

Algemeen:
De voortuin is op het zuiden gelegen en heeft beplanting, sierbestrating en een oprit naar de garage. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin heeft een royaal terras, buitenverlichting en is volledigheid omheind middels schuttingen.

Garage:
Deze uit steen opgetrokken garage is voorzien van een betonvloer (met smeerput), elektra, wateraansluiting, een tuindeur en een kanteldeur.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1976

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

320 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

303 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Rolluiken

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's