Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 725.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze moderne vrijstaande onder architectuur gebouwde woning, met een grote tuin en maar liefst vijf slaapkamers is werkelijk een droom voor een gezin met opgroeiende kinderen. Het huis ligt in een rustige wijk en niet direct aan de openbare weg en biedt daardoor veel privacy. Grote raampartijen halen veel licht de ruimte binnen en met de gezellige open haard is de winter geen straf. De grote en groene tuin is voorzien van verschillende terrasjes en is zo groot dat je zomers nauwelijks naar binnen hoeft. De woning is van binnen geheel geschilderd in 2018 en van buiten in 2014.

In de ruim opgezette en groene omgeving vind je diverse winkelcentra, sportverenigingen, parken en het recreatiegebied de Haarrijnse plas, evenals verschillende basis- en middelbare scholen. Het nabijgelegen Maximapark is zeer geliefd en voorziet in horeca-, sport- en spelgelegenheden voor jong en oud.

Openbaar vervoer in de omgeving is uitstekend en via de uitvalswegen A12, A2, A27 en A28 bereis je met de auto gemakkelijk het hele land. Ook de gezellige binnenstad van Utrecht is binnen handbereik; zowel met de fiets als met de trein sta je in een half uur op het Ledig Erf.

Begane grond: In de ruime hal vind je een open trap naar de eerste verdieping, een nette toiletruimte met zwevend toilet en voldoende ruimte voor jassen, schoenen, sporttassen etcetera. De ruime eetkamer kijkt uit op de tuin en biedt voldoende ruimte voor een flinke vriendengroep; de borrels kunnen voortaan bij jullie thuis. De eetkamer is verbonden met de woonkamer. Een hoogteverschil maakt dat de ruimtes duidelijk van elkaar gescheiden zijn, maar door de open verbinding ben je nooit ver van het gezelschap in de andere ruimte. De open haard zorgt voor extra gezelligheid en het gehele woonvertrek is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Aan de andere zijde is de eetkamer verbonden met de luxe keuken. Hier vind je aan beide zijden werkbladen en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, vijfpits fornuis met grote oven, afzuigkap, combimagnetron en koel- vriescombinatie.

Toegang tot de garage heb je vanaf de oprit of via de keuken. Je vindt hier aansluitingen voor was-/droogapparatuur, diverse stellingkasten en ruimte voor een auto en meerdere fietsen.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping, geheel voorzien van vloerbedekking, zijn niet minder dan vijf slaapkamers. Het schuine dak en de plafondbalken geven de kamers veel karakter en verschillende inbouwkasten bieden veel opbergruimte.
De geheel betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad, mechanische ventilatie en een badkamermeubel met dubbele wastafel, evenals een designradiator om handdoeken alvast op te warmen. Op deze verdieping vind je verder een separaat toilet, een ketelruimte en een opklapbare trap naar de vide.

2e verdieping:
Op de bescheiden zolder/vide is plaats voor opslag van boeken, verhuisdozen, kleding en andere zaken die je niet dagelijks nodig hebt.

Buiten:
De ruime tuin is gelegen rondom de woning, waarbij de achtertuin op het zuidoosten is gesitueerd. Verschillende betegelde terrassen bieden plaats voor bijvoorbeeld een barbecue en een loungeset. Verschillende winterharde bomen en struiken zorgen dat je aan de tuin weinig werk hebt.

De tuin is rondom volledig van een hekwerk voorzien. Toegang wordt verkregen door een elektrisch op afstand bedienbare poort.

Kenmerken en bijzonderheden:
– Volledig geïsoleerd en voorzien van 30 zonnepanelen (energieneutraal)
– Energielabel A
– Recent schilderwerk
– Vernieuwing elektra: 2007
– Alarminstallatie
-- Dak- en nokvorsten vernieuwd in 2017
– Aanleg open haard: 2015
– Vijf volwaardige slaapkamers
– Woonoppervlakte: 162 m2
– Overige inpandige ruimte: 34 m2
-- Perceeloppervlakte: 750 m2
– Bouwjaar: 1983
– Oplevering in nader overleg (kan direct)!

Benieuwd wat deze woning voor u te bieden heeft? Kom gerust eens bezichtigen samen met uw NVM-aankoopmakelaar!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1983

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

644 m³

Woonoppervlakte

162 m²

Perceeloppervlakte

700 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel privacy

 

30 zonnepanelen (energieneutraal)

 

Vrijstaand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's