Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

AAN DE MOOISTE EN BREDE BOMENLAAN VAN VOORBURG GELEGEN 3-LAAGS BOVENHUIS MET ENTREE OP STRAATNIVEAU, 3 BALKONS, ZONNIG DAKTERRAS (ZOLDERVERDIEPING EN DAKTERRAS ZIJN TOEBEDEELD MIDDELS WIJZING SPLITSINGSAKTE) EN DUBBEL GLAS. MET CA. 145 M2 WOONOPPERVLAK HEEFT DIT BOVENHUIS DE AFMETING VAN EEN ROYALE EENGEZINSWONING. ACHTER HET COMPLEX TREFT U NOG EEN EIGEN STENEN BERGING VAN CA. 4 M2. DE WONING IS ZEER GUNSTIG GELEGEN T.O.V. OPENBAAR VERVOER, UITVALSWEGEN A4, A12 EN A13, WINKELS EN OOK HET CENTRUM VAN DEN HAAG IS BINNEN ENKELE HALTES BEREIKBAAR.

INDELING:
Entree woning op straatniveau, gang met meterkast en trap naar EERSTE VERDIEPING: overloop met toilet met fontein. Werkelijk zeer royale woonkamer van in totaal bijna 50 m2 welke is voorzien van een open gashaard en zowel een balkon aan de voorzijde als aan de achterzijde. De nette keuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een keukenblok in L-opstelling met o.a. een koelvriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, combimagnetron (defect) en inbouwvaatwasser. Het achterbalkon, welke vanuit de achterkamer bereikbaar is, is gelegen op het ZW. Op de overloop vindt u de trap naar de TWEEDE VERDIEPING: hier komt u terecht op de overloop en treft u 3 grote slaapkamers en een ruime badkamer aan. De 1e slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is nu in gebruik als hoofdslaapkamer, over de gehele breedte van de woning en voorzien van een dakkapel. De 2e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, met toegang tot het woningbrede balkon op het ZW en voorzien van vaste kast. De 3e (kleinere) slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en ook deze heeft een toegang tot het achterbalkon. De tussengelegen badkamer is royaal van formaat en voorzien van een ligbad, separate douche en een wastafel. Op de overloop treft u nog het 2e toilet met fontein alsmede de trap naar de ZOLDERVERDIEPING: hier komt u allereerst weer op een overloop met de opstelplaats voor de cv-combiketel en de wasmachine en droger. Daarnaast komt u in de 4e slaapkamer terecht welke nu gebruikt wordt als een kleine studio en zelfs is voorzien van een keukenblok en andere voorzieningen. Vanuit deze kamer, welke heerlijk licht is, heeft u toegang tot het ruime afgeschermde dakterras welke netjes is ingericht en gelegen is op het ZW met zicht richting het Centrum van Den Haag. Hier kunt u 's-avonds heerlijk vertoeven in het weekend en na uw werk. Als laatste heeft u nog de beschikking over een eigen fietsenberging achter het complex (met separaat kadastraal nummer).

KENMERKEN:
- eigen grond
- bouwjaar ca. 1930
- woonoppervlak ca. 145 m2
- in de jaren '90 is de gehele woning uitgebreid gerenoveerd (o.a. nieuwe plafonds, leidingwerk aangepast, elektriciteit aangepast en uitgebreid)
- woning is geheel voorzien van een houten lamelparket
- wanden zijn gestuct en strak afgewerkt
- 3 balkons en een dakterras, in totaal ca. 30 m2 buitenruimte
- 144/3600 en 6/3600 aandeel in zeer actieve VVE, bijdrage in totaal € 159,77 per maand
- reserve groot onderhoud per 31-12-2017 bedraagt € 120.858,26
- dakterras geplaatst met vergunning en toestemming VVE
- zolderverdieping en dakterras in 2018 kadastraal meegesplitst (gewijzigde akte)
- Nefit HR-combiketel uit 1992
- overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar
- oplevering in overleg, kan snel

*** wanneer u op zoek bent naar een bovenhuis met veel woonruimte en veel buitenmogelijkheden dan is deze woning zeker een bezichtiging waard! U bent van harte welkom! ***

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1930

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

483 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

Gasboiler eigendom

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's