Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 260.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIEDEN VANAF PRIJS € 260.000,= K.K.
GARAGE VRAAGPRIJS € 25.000,= K.K.

Royale eengezinswoning met dubbele dakkapel op de tweede verdieping en mogelijkheid tot aankoop van garage.

Deze praktisch ingedeelde woning heeft een gunstige ligging met op korte afstand winkelcentrum “de Herenhof”, winkelcentrum “de Ridderhof”, scholen en uitvalswegen. De huidige eigenaren hebben de woning keurig onderhouden en recent voorzien van een nieuwe badkamer en twee grote kunststof dakkapellen uitgevoerd met dubbele beglazing en draai-/kiepramen.

Laat u tijdens een vrijblijvende bezichtiging verrassen door de ruimte en afwerking van deze aantrekkelijke eengezinswoning.

Begane grond
Hal met meterkast, toiletruimte, garderobekast, trapopgang en toegangsdeur naar de woonkamer.

De royale woonkamer is uitgevoerd met keurig afgewerkte wanden en een vloertegel (marmer) met vloerverwarming. Hier heeft u een sfeervolle zithoek bij de gashaard. De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde. Via de schuifpui kunt u de tuin gemakkelijk betreden.

De keuken is gelegen aan de voorzijde. Deze is heerlijk licht door het grote raam bij de erker. Omstreeks 2000 is de keuken vernieuwd en zeer compleet uitgevoerd met een natuurstenen werkblad en de volgende apparatuur;
- 5-pits gaskookplaat
- afzuigkap
- vaatwasser
- koelkast met vriesvak
- combi-oven

Zonnige tuin met een mooi formaat op het westen. De tuin is voorzien van stenen berging met elektra. Via de achterom kunt u de tuin gemakkelijk betreden. De achterzijde van de woning heeft een elektrisch zonnescherm en de voorzijde een markies.

Eerste verdieping
Overloop met toegangsdeuren naar de drie slaapkamers en de badkamer. De ruime ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde met een vaste kast uitgevoerd met schuifdeuren. De andere twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde.

De keurige badkamer is omstreeks 2012 vernieuwd met witte wandtegels, een grijze vloertegel, een ruime douche, een dubbele wastafel, een vrijhangend toilet en een designradiator.

Tweede verdieping
Overloop met veel lichtinval door de ramen aan beide zijden. Op de overloop toegang tot het C.V.-hok en hier vind u ook de wasmachine aansluiting.

Een zeer royale slaapkamer door de dakkapel aan beide zijden van de woning. U zou met gemak ook deze kamer kunnen splitsen tot twee ruime kinderslaapkamers. De beide kunststof dakkapellen zijn uitgevoerd met screens. Ten tijde van het aanbrengen van de dakkapellen (omstreeks 2012) is ook het dak geïsoleerd.

Garage
Bij deze woning bieden wij ook los een garage te koop aan. Het adres van deze garage is Schuberthof 54 en deze ligt letterlijk op steenworpafstand van de woning. Voor deze garage geldt een vraagprijs van € 25.000,= k.k. Indien u geen behoefte heeft aan een garage kunt u uiteraard ook aangeven enkel interesse te hebben in de woning.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In de laatste jaren is er in de zomertijd een buurt barbecue georganiseerd met alle bewoners.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1969

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

477 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

168 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Goed onderhouden woning met up to date badkamer en 2 grote dakkapellen

 

Vloerverwarming met isolatie beneden en isolatie onder het dak

 

Groene omgeving met veel speelruimte voor kinderen zonder autoverkeer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's