Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 159.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een leuke instapklare woning is dit! Starters en/of beleggers opgelet! Kom snel kijken bij deze goed onderhouden tussenwoning met grote vrijstaande stenen berging en diepe zonnige tuin van circa 15 meter. De woning is op korte afstand gelegen van het centrum van Arnhem, winkelcentra, openbaar vervoer en snelwegen.

Omschrijving
Begane grond:
Via de voortuin loop je naar de voordeur en betreed je de hal. In de hal is direct links het moderne toilet te vinden. Daarnaast is de trap naar de eerste verdieping en een trapkast met functionele bergruimte. Ook is er een open garderobekast. Via de hal loop je de halfopen fraaie landelijke witte keuken (2014) in. Aan de rechterzijde zijn trendy steenstrips op de wand. De keuken heeft de navolgende apparatuur: koelkast, oven, afzuigkap en 5 pits-gaskookplaat. Rechts loop je via een ruime toog de doorzonwoonkamer in. De hal, keuken en woonkamer zijn voorzien van een nette licht eiken parketvloer. Achter de keuken is de betegelde bijkeuken gelegen. Hier staan nu de vaatwasser, wasmachine, wasdroger, diepvries en er is plaats voor extra opbergmogelijkheden in de daar hangende kasten. In deze bijkeuken is de deur naar de achtertuin te vinden. Via de trap ga je naar de ....

Eerste verdieping
overloop met balustrade. Deze overloop geeft toegang tot maar liefst vier slaapkamers en badkamer. De badkamer heeft een royale inloop/stortdouche en een badkamermeubel. Op de overloop is er een uittrekbare vlizotrap naar de..

Tweede verdieping
De zolder is middels een vlizotrap toegankelijk gemaakt. Hier is de cv-ketelopstelling (dec. 2010) te vinden en is daarnaast te gebruiken als extra bergruimte.

Tuin
Net deels bestraat voortuintje. De heerlijke, onderhoudsvrije, diepe achtertuin is op het zuidwesten gelegen (maar liefst 15 m diep). De tuin is grotendeels bestraat en heeft enkele borders met beplantingen. De afscheiding is recent vernieuwd.(2018) De ruime stenen berging met elektra (incl. krachtstroom) is ideaal voor opbergen en/of klussers.

Bijzonderheden
+ Keuken vernieuwd (2014)
+ Badkamer en toilet vernieuwd (2017)
+ De woning is goed geïsoleerd mede door isolerende beglazing, vloer- en dakisolatie;
+ Intergas HR kompakt HRE 24 / 18, dec. 2010
+ Ruime aanbouw bijkeuken;
+ Extra stenen bergruimte / hobbyruimte;
+ Verdieping kunststof kozijnen.
+ Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!
+ leuke instapklare woning!

Verkoper vertelt:
Ideale plek voor wie rust, ruimte, zon en voorzieningen in de nabijheid zoekt.
Maar ook met een prachtige opberg-/hobb ruimte om in je vrije tijd klusjes uit te voeren.

De woonwijk Malburgen moderniseert en wordt een wijk met toekomst als spiegel van de stad aan de zuidkant van de Rijn. Dit woonhuis is op loopafstand van het overdekt winkelcentrum “Kronenburg” en winkelcentrum ‘De Drieslag’. Er zijn uitstekende openbare vervoersvoorzieningen in de directe nabijheid. Het ‘Bruishuis met bruistuin’ is dé ontmoetingsplek voor wijkbewoners om te sporten, eten en te recreëren. De cultuurtuin is open sinds mei 2012 en wordt goed gebruikt door kinderen en volwassen buurtbewoners. Op vaste tijden is de (kinder-) moestuin open en er worden het gehele jaar tuinprogramma’s en speelactiviteiten georganiseerd.
Kinderen kunnen vrij spelen in de directe omgeving van de woning. Tevens zijn het sportcentrum “De Koppel”, het “Gelredome” en het “Immerloo Park” nabij gelegen. Diverse belangrijke uitvalswegen in de omgeving waaronder de Pleyroute naar Arnhem Noord, A15, de A325 en de A50 zijn snel te bereiken.

Brochure:
Wil je meer weten? Download dan een van onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Indien gewenst kunnen wij de brochure ook naar je mailen.

Bezichtigen:
Mail, bel en/of vraag een bezichtiging aan via www.Funda.nl of www.roelwillemsen.nl wij bezichtigen van maandag t/m zaterdag.

Chat:
Wil je ons buiten kantooruren bereiken. Dat kan via www.roelwillemsen.nl. Stel een vraag via onze livechat van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur en in het weekend van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
Roel Willemsen Garantiemakelaars houdt 1 x per maand houden een open huis op zondag van haar te koop staande woningen. Check altijd echter wel onze website welke woningen eraan mee doen. De data worden ruim van tevoren aangegeven via onze website, Funda en Facebook.
voer en snelwegen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De Akkerwindestraat 70 te Arnhem was een top plek om te beginnen als starter, inmiddels ben ik doorgegroeid. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Door de tuin op het zuiden heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Door de schuur, de bijkeuken en de zolder is er alle ruimte om alles netjes op te bergen.”

 

Anoniem aan het woord

“Er waren plannen om ooit de badkamer en vliering nog eens te renoveren. Daarop is bijvoorbeeld met vernieuwing van het toilet al geanticipeerd. Echter het grootste woonwarenhuis maakte dat het stekkie korter bewoond gaat worden als gepland. Dit tot "groot verdriet" van beide buurvrouwen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1950

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

378 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

180 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

115 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij de A325

 

veel ruimte voor weinig geld

 

alles op korte afstand

 

Je kunt zowel aan voor-als achterzijde vrij weg kijken.

 

een grote besloten tuin op het zuiden aan de achterzijde.

 

met een vrijstaande schuur voor fietsen en / of hobby.

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's