Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 210.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Let op: Unieke kans: bieden vanaf € 210.000,- k.k., de vraagprijs bedraagt € 225.000,- k.k.

NIEUWKOOP, Karekietstraat 6

Goed afgewerkte en sfeervolle eengezinswoning gelegen in een kindvriendelijke wijk met een diepe voor- en achtertuin

• Moderne hoekkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur (2017)
• Keurig afgewerkte woonkamer met glad gestucte wanden, houten vloer en openslaande deuren naar de tuin
• Mist u toch nog wat extra ruimte? Dan zou een dakopbouw uitkomst bieden!
• Diepe voor- (zuidwest) en achtertuin (noordoosten)
• Het platte dak van de woning is in 2018 vervangen (10 jaar garantie)
• Gunstig gelegen in het Groene Hart van de Randstad, dichtbij de grote steden

Bent u op zoek naar een eengezinswoning die zo te betrekken is? Zoek niet langer! Mist u toch nog wat extra ruimte? Dan zou een dakopbouw uitkomst bieden! Deze eengezinswoning is gelegen in een kindvriendelijk, auto vrije straat, aan de rand van Nieuwkoop, dichtbij enerzijds de sportvelden en de scholen, anderzijds het centrum met de winkels. De woning ligt nabij de fietstunnel, ideaal voor naar school gaande kinderen! Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom is Nieuwkoop omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een heerlijke plaats om naar toe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nu gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)-verenigingen, een overdekt zwembad en bibliotheek. In het centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. De grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht goed te bereiken zijn; met ongeveer 30-35 minuten.

Begane grond
Via een nette voortuin bereikt u de entree van de woning, hal met de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast met veel opbergruimte, de toiletruimte en tot slot de woonkamer met open keuken. De woonkamer is te bereiken door middel van een houten schuifdeur. Deze ruimte is recentelijk opgeknapt en voorzien van een karakteristieke houten vloer en glad gestucte wanden. Door de grote ramen en de openslaande deuren aan de achterzijde heeft de woonkamer een prettige lichtinval. Aan de achterzijde is de open keuken gesitueerd. De keuken is in 2017 vervangen, is opgesteld in een hoek en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een koel/vriescombinatie, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een stoomoven. Via zowel de keuken als de openslaande deuren in de woonkamer is de achtertuin te bereiken. Achterin de tuin is een vrijstaande berging gesitueerd. Hierin treft u de wasmachine aansluiting en de opstelplaats van de CV-ketel.

Eerste verdieping
Via de overloop met lichtkoepel bereikt u de 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een bergkast waar zich de wasmachine/droger aansluiting bevindt. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 11, 11 en 7 m2. De badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1960

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

260 m³

Woonoppervlakte

82 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's