Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 209.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verrassend ruime twee-onder-één kapwoning met 3 slaapkamers en een tuin gesitueerd op het zuiden, gelegen op loopafstand van de dorpskern van ’s Gravenmoer. Deze woning heeft een woonkamer met veel lichtinval en een gezellige open haard, ook is er een oprit op eigen grond aanwezig.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen op loopafstand van de dorpskern van het pittoreske dorp ’s Gravenmoer. In de directe omgeving vindt u een supermarkt, een basisschool, en diverse andere voorzieningen. Ook zijn er op korte afstand diverse wandel- en fietsroutes aanwezig. Op slechts 5 autominuten afstand van ’s Gravenmoer vindt u dorpen als Dongen, Oosteind en Waspik. Via de diverse uitvalswegen zijn de Rijkswegen A27 en A59 goed en vlot te bereiken. Ook zijn er in ’s Gravenmoer diverse bushaltes aanwezig waardoor Waalwijk, Oosterhout, Dongen en Rijen (NS station) goed bereikbaar zijn.

BOUWKWALITEIT
De woning is traditioneel gebouwd en heeft een met pannen gedekt dak. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. De begane grond- en eerste verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton, de zoldervloer is uitgevoerd in hout. De woning wordt verwarmd en voorzien van warm water via een hoog-rendement cv-ketel (Nefit, ca. 2009).

INDELING

Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping;

De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en beschikt over een open haard en een vaste kast. Verder is de woonkamer voorzien van een keurige parketvloer en heeft deze een gestuct plafond. Tevens is er aan de achterzijde zowel een elektrisch rolluik als een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig. De woonkamer is ca. 24 m² groot (ca. 6.75 m x 3.50 m).

Vanuit de keuken heeft u een mooi uitzicht op de tuin aan de zijkant van de woning. De keuken is voorzien van onder- en bovenkasten, een dubbele spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaste kast én een kelderkast (ca. 2.90 m x 2.30 m).

Via de keuken is de bijkeuken te bereiken, deze is ruim van opzet en hier bevinden zich de aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur (ca. 3.00 m x 3.35 m). Ook is vanuit de bijkeuken de tuin te bereiken.

De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en beschikt over een achterom. Ook zijn er twee houten bergingen aanwezig. De oprit is gelegen aan de zijkant van de woning.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met zijraam en luik met vlizotrap naar tweede verdieping.

Slaapkamer I bevindt zich aan de voorzijde van de woning, heeft een vaste kast, en is ca. 10 m² groot (ca. 2.90 m x 3.20 / 3.80 m).

Slaapkamer II bevindt zich aan de achterzijde van de woonkamer en beschikt tevens over een vaste kast. Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot (ca. 3.10/3.70 m x 3.20 m).

Slaapkamer III bevindt zich tevens aan de achterzijde van de woning en is ca. 7 m² groot (ca. 2.80 m x 2.60 m).

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en kan worden geventileerd via natuurlijke ventilatie. De badkamer is keurig onderhouden en beschikt over een douchecabine met thermostatische kraan, een wandcloset en een wastafelmeubel met spiegel en bovenverlichting (ca. 1.90 m x 2.10 m).

Tweede verdieping
Ruime bergzolder welke te bereiken is via een vlizotrap. De zolder is verdeeld in twee ruimtes. In het eerste gedeelte bevindt zich de cv-ketel, en in het tweede gedeelte is een dakraam aanwezig. De zolder heeft een stahoogte van ca. 2.10 m.

Bijzonderheden:
- Ruime twee-onder-één kapwoning met eigen oprit;
- Tuin op het zuiden;
- Gelegen op loopafstand van de dorpskern van ’s Gravenmoer.

Wilt u ook wonen op een rustige locatie in een groene omgeving, met op korte afstand bereikbare voorzieningen? Dan is deze woning wellicht iets voor u!

Graag maken wij met u een afspraak om de woning te komen bezichtigen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1964

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

334 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

195 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Scholen winkels

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's