Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fris, licht en modern! Deze vrijstaande en compleet gerenoveerde woning met aangebouwde en ruime garage is zeker de moeite waard om te bekijken.

Let op: het genoemde bedrag € 275.000,- betreft een vanafprijs, bedoeld om via onderhandeling tot overeenstemming te komen.

De woning is de afgelopen jaren geheel gerenoveerd met oog voor detail! Zo is de woning voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming in de woonkamer, keuken en hal en ligt er op de verdiepingsvloer laminaat. Een moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur, zoals quooker, 5-pitskookplaat, oven, combimagnetron, koelkast en vriezer, een modern toilet en badkamer en strak afgewerkte wanden maken het geheel af. Een woning die u zo kunt betrekken.
De royale garage van ca. 29 m² biedt volop ruimte voor het stallen van een auto en opslaan van spullen. Achter de garage bevinden zich nog een aangebouwde stenen berging en een serreruimte die als tuinkamer wordt gebruikt. De achtertuin met vernieuwde zonneterras biedt altijd wel een plekje om heerlijk in de zon te kunnen zitten.

Omgeving:
De woning is gelegen in een woonwijk gerealiseerd in de jaren zestig. Kenmerkend is de ruime opzet van de wijk met veel groenvoorzieningen en de ligging aan een rustige autoluwe straat. Het nabij gelegen centrum van Roden met een ruim winkelaanbod en gezellige terrassen ligt op loopafstand. In de omgeving zijn diverse sportvoorzieningen aanwezig. Daarnaast zijn er in de omgeving prachtige natuurgebieden waaronder het Mensinghebos met mooie wandelroutes.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal, modern toilet met fontein, kelder voor provisie en een woonkamer met moderne open keuken met schuifpui naar het vernieuwd terras. Bij binnenkomst valt gelijk de lichte woonruimte op met de prettige lichtinval door de grote ramen. De woonkamer en keuken zijn totaal groot 31 m². Via de keuken is toegangsdeur naar de royale garage, alwaar de witgoedaansluitingen, de c.v. ketel en een berging voor provisie zijn. Ook via de garage is er toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan een ouderslaapkamer van ca. 10.6 m² met garderobekast en 2 slaapkamers van ca. 9.6 en 7.6 m². Verrassend zijn de ouderslaapkamer en de slaapkamer aan de voorzijde: de plafond loopt door tot de nok (4.20 meter hoog) en dit geeft een gevoel van ruimte. Ook vindt u op de verdieping de moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en hangtoilet.

Vliering:
Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Bijzonderheden:
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van 1 raam in de garage);
- Volledig geïsoleerd;
- Goed onderhouden en wordt zorgvuldig bewoond;
- Op loopafstand van het centrum van Roden.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag de woning bekijken? Neem gerust contact met ons op. Wij laten u graag deze woning zien!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

300 m³

Woonoppervlakte

79 m²

Perceeloppervlakte

408 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

408 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Leuke buren

 

Dichtbij het centrum

 

Rustige omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's