Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 264.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Instapklare uitgebouwde tussenwoning met sfeervolle woonkamer en gezellige woonkeuken. Deze woning beschikt over 4 ruime slaapkamers en heeft een moderne badkamer. De woning is gelegen in de gewilde woonwijk “Hoge Akker” te Dongen, en het centrum van Dongen binnen 5 fietsminuten bereikbaar.

BOUWKWALITEIT
De woning is traditioneel gebouwd en volledig geïsoleerd. De woning heeft een met pannen gedekt dak. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing, met uitzondering van de kozijnen van de dakkapel op de tweede verdieping welke zijn uitgevoerd in kunststof met dubbel glas. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton welke de geluidsisolatie ten goede komt. De woning wordt geventileerd middels mechanische ventilatie. In verwarming en warm water wordt voorzien via een hoog-rendement cv-ketel (Intergas, ca. 2006).

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gelegen in een rustige woonstraat in de woonwijk “Hoge Akker” te Dongen. In deze wijk zijn veel groenvoorzieningen en ook drie visvijvers aanwezig. De dorpskern van Dongen is binnen slechts 5 fietsminuten te bereiken, hier vindt u een diversiteit aan voorzieningen waaronder bijvoorbeeld supermarkten, kledingwinkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Ook zijn op korte afstand van de woning diverse basisscholen en een middelbare school aanwezig, en op loopafstand vindt u een bushalte. Via de N260, N261 en N269 en Rijkswegen A27 en A58 zijn steden als Tilburg, Breda en Oosterhout binnen 15-20 minuten met de auto te bereiken.

INDELING

Begane grond
Hal/entree met meterkast en luik naar kruipruimte.

De sfeervolle woonkamer (ca. 4.88/8.45 m x 3.87 m) heeft een erker aan de voorzijde en is voorzien van een keurige laminaatvloer. Aan de voorzijde bevindt zich het zitgedeelte van waaruit u een mooi uitzicht heeft op de voortuin.

Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich een portaal met de trapopgang naar de eerste verdieping. Ook bevinden zich hier de toiletruimte en een trapkast ten behoeve van extra bergruimte.

De uitbouw met lichtkoepel aan de achterzijde van de woning zorgt voor een vergroting van de woonoppervlakte op de begane grond. Hier is een woonkeuken gerealiseerd met veel ruimte voor een grote eettafel. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van onder- en bovenkasten, 4-pits gasfornuis, vaatwasser (ca. 5 jaar oud), afzuigkap, koelkast en magnetron. Ook is er een kastenwand aanwezig welke is voorzien van schuifwanden. Tevens zijn er openslaande tuindeuren aanwezig.

De achtertuin is gesitueerd op het noorden en beschikt over een berging en een achterom. De tuin is voorzien van een keurige bestrating en plantenborders. De achtertuin is ca. 10 meter diep.

De vrijstaande stenen berging is ca. 8 m² groot en is voorzien van elektra.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken en vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer I is ca. 15 m² groot en bevindt zich aan de voorzijde van de woning (ca. 5.00 m x 3.00 m).

Slaapkamer II bevindt zich tevens aan de voorzijde van de woning en is ca. 9 m² groot (ca. 3.93 m x 2.30 m).

Slaapkamer III bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ca. 7 m² groot (ca. 3.10 m x 2.40 m).

Alle slaapkamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer en rolluiken.

De badkamer is tevens gesitueerd aan de achterzijde van de woning en beschikt over een ligbad met douchescherm, een wandcloset, een wastafelmeubel met verlichting en een design radiator. Ook is er in de badkamer een raam aanwezig voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Voorzolder met opstelplaats mechanische ventilatie unit en cv-ketel. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur. De voorzolder is voorzien van een Velux-dakraam.

Slaapkamer IV is ca. 16 m² groot (ca. 5.40 m x 3.00 m) en is aan de voorzijde voorzien van een Velux-dakraam met verduisteringsgordijn en aan de achterzijde is deze kamer voorzien van een dakkapel met elektrisch rolluik. Ook is er achter de knieschotten opbergruimte aanwezig.

Bijzonderheden:
- Ruime instapklare woning met sfeervolle woonkamer en grote woonkeuken;
- De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en heeft een moderne badkamer;
- Gelegen in de gewilde wijk “Hoge Akker”.

Bent u ook benieuwd naar deze woning, kom dan gauw een keer kijken! Wij maken graag met u een afspraak om deze instapklare woning te bezichtigen!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

147 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

goed bereikbaar

 

groene omgeving aan de rand van Dongen

 

Diverse scholen in de nabije omgeving

 

Relatief jonge en gewilde woonwijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's