Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In IJsselstein zijn jaren '30 woningen een zeldzaamheid. Ben je al een tijd opzoek naar een woning als deze? Kom dan snel kijken!

De woning is gelegen in het "Oranjekwartier", kenmerkend zijn; de diverse originele details, de kindvriendelijke woonomgeving en de korte afstand tot de gezellige binnenstad van IJsselstein.

Voor de woning bevindt zich een speeltuin. Mede doordat hier alleen bestemmingsverkeer komt, maakt het een prettige en overzichtelijke omgeving voor kinderen.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een privéterrein, dit terrein is alleen te gebruiken voor de bewoners. Het vinden van een parkeerplaats is dus geen probleem!

Verder heb je de beschikking over vier slaapkamers, een moderne badkamer en een royale begane grond.
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is 25 meter diep. Heb je groene vingers of droom je van een eigen moestuin, dan kan jij je hier helemaal uitleven!

Hebben wij jouw interesse weten te wekken? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Er is een kachel aanwezig, dit zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de wintermaanden. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is in een rechte opstelling geplaatst met werkbladen aan twee zijden. In de keuken is een lichtkoepel aanwezig, deze zorgt voor een prettige lichtinval. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-/oven, vaatwasser, elektra kookplaat en een losse koelkast. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken en de achtertuin. In de bijkeuken bevinden zich de droger- en wasmachineaansluiting, daarnaast is er genoeg ruimte om de boodschappen op te bergen. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en beschikt over een stenen berging.

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot een drietal slaapkamers van 12, 9, en 6 m2, een moderne badkamer, welke is voorzien van een ligbad (met doucheruimte), wastafel en tweede toilet.
De gehele verdieping is voorzien van kunststof kozijnen.

Tweede verdieping: ?Kleine overloop met opstelplaats van de cv-ketel (Intergas 2018) en toegang tot een vierde slaapkamer (10 m2), deze ruimte is voorzien van een dakraam.

Bijzonderheden:
- Voorlopig energielabel F;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Bouwjaar cv-ketel 2018;
- Parkeerplaats op privéterrein voor de deur;
- Eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen;
- Op loopafstand van de gezellige binnenstad;
- Voorzieningen op korte afstand gelegen.

Kortom; Ben jij op zoek naar een leuke tussen woning in een prettige woonomgeving, aarzel niet en maak dan nu een afspraak!

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1930

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

423 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

285 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's