Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een complete eengezinswoning met volop ruimte en mogelijkheden? Kom dan snel een kijkje nemen in deze TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met garage en prachtig aangelegde tuin met veel privacy. De woning ligt op een mooi perceel in een rustige, kindvriendelijke wijk met alle dagelijkse voorzieningen, bushalte en uitvalswegen op korte afstand.

Indeling

Begane grond:
Vanaf de rustige straat komen we via de oprit bij de zij-ingang van de woning. We komen binnen in de hal die ons toegang geeft tot verschillende ruimtes. Hier bevindt zich de meterkast met 12 elektrische groepen met aardlekbeveiliging, wandcloset met fonteintje, trapopgang naar 1e verdieping en toegang naar de ruime tuingerichte woonkamer met open keuken. Bij binnenkomst ervaar je direct het ruimtelijke gevoel door de lichtinval middels de schuifpui en loopdeur naar, en het uitzicht op de ruime en fraai aangelegde achtertuin.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de L-vormige open keuken met een natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur te weten 5 pits Atag gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser (2015).
Wanneer we richting hal lopen om naar boven te gaan, treffen we eerst nog in de woonkamer een ruime trapkast aan. Op de vloer ligt een mooie Bilinga parketvloer in visgraatmotief.

1e verdieping:
Via de trap komen we op de overloop, welke toegang geeft tot de badkamer en drie slaapkamers, waarvan degene aan de voorzijde zeer ruim is (ca. 15 m2). De badkamer is van alle gemakken voorzien: wastafel, douchecabine met stortdouche en thermostaatkraan, 2e wandcloset en designradiator. Over de gehele verdieping treffen we een laminaatvloer aan.

2e verdieping:
Middels de deur boven aan de trap komen we binnen in één grote ruimte met wastafel, knieschotten met deurtjes, dakraam aan de voorzijde en dakkapel over de gehele breedte aan de achterzijde met elektrisch screen. Aan de achterzijde liggen 9 zonnepanelen. Hier bevindt zich de opstelling voor de wasmachine en droger, cv-ketel (Intergas 2017), omvormer en mechanische ventilatie-unit. Deze ruimte kan uitstekend gebruikt worden als vierde slaapkamer. Ook op deze verdieping ligt een laminaatvloer (dezelfde als 1e verdieping).

Tuin en garage:
Via de loopdeur in de kamer betreden we de prachtige tuin die geheel afgezet is met een houten schutting. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich over de gehele breedte een zonnescherm (handmatig), welke veel gebruikt zal worden aangezien de tuin op het zuid-oosten is gelegen. Vanuit de tuin betreden we de garage (6.60 m lang) met geïsoleerd dak, werkbank, veel stopcontacten en warm/koud water. Middels een kanteldeur met loopdeur komen we weer bij de voordeur en oprit uit.

Bijzonderheden:
- elektrische rolluiken op de gehele begane grond;
- elektrische screens aan de achterzijde 1e en 2e verdieping;
- energielabel A;
- schilderwerk binnen- en buitenzijde 2018;
- vliegenhorren (schuif) in alle kozijnen op 1e verdieping;
- platte dak dakkapel vernieuwd in 2015;
- rust, ruimte en toekomstmogelijkheden!!!

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1994

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

448 m³

Woonoppervlakte

114 m²

Perceeloppervlakte

245 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Schuifpui, Glasvezel kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Weinig tot geen omgevingsgeluid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: