Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze eengezinswoning aan de Verdistraat in Akersloot is nog maar kort geleden grondig onder handen genomen. Er werd een nieuwe indeling gemaakt, keuken, toilet en badkamer zijn vernieuwd, stucwerk en elektra werden vervangen, in de woonkamer kwam praktisch pvc. Alles even netjes en zorgvuldig afgewerkt. De volgende bewoners doen hier hun voordeel mee: zij hoeven voorlopig niets aan de woning te doen!

Niets zo persoonlijk als wonen. Een huis is de weerspiegeling van de bewoners. Het is dus gekheid om te denken dat alleen verhuizen van spullen voldoende is om als 'thuis' te voelen. Een ander kleurtje, wand- en raamdecoratie aanbrengen, nadenken over de beste plek voor het meubilair... het hoort er allemaal bij. Als de basis goed is, dan kan het daar ook bij blijven. En dat is bij deze woning met drie slaapkamers ab-so-luut het geval! Strakke wandafwerking, fraaie vloeren en een handige indeling springen direct in het oog. De wetenschap dat het ook met de elektra, de isolatie en het hang- en sluitwerk prima in orde is, maken deze woning nog aantrekkelijker.

De geschakelde woon- en eetkamer, waarvan de laatste royaal zicht biedt op de diepe achtertuin, met de open verbinding naar de keuken geven een ruimtelijk gevoel. De keuken, met composiet werkblad in een hoekopstelling, herbergt al het hedendaags gemak. Een vijfpits gaskookplaat met wasemkap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser maken het huishouden een stuk gemakkelijker. De openslaande deur leidt naar de achtertuin van maar liefst 130 m2 op het zuidwesten. De afstand tot de achterburen garandeert in ruime mate de privacy van deze beschutte buitenruimte met achterom en stenen berging.
Boven zijn drie slaapkamers, de zolder biedt nog mogelijkheden maar is nu een vliering.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang en bergkast. Toilet met fontein. Geschakelde woon- en eetkamer met diepe trapkast. Open verbinding met keuken in hoekopstelling, voorzien van vijfpits gaskookplaat met wasemkap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Openslaande deur naar achtertuin, met stenen berging en achterom.
Eerste verdieping: overloop met vlizotrap naar zolderverdieping. Drie slaapkamers. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, maatwerk meubel met aparte waskom en aansluiting wasmachine.
Tweede verdieping: vliering met dakramen, bereikbaar via vlizotrap. Deels stahoogte. Opstelling CV-installatie.

Akersloot grenst aan het Alkmaardermeer en wordt omringd door water, natuurgebieden en weilanden. De Verdistraat is een rustige straat met veel groen en een Deen om de hoek. De basisschool ligt op 7 minuten lopen, het dorp heeft diverse speeltuinen. Er zijn verswinkels en speciaalzaken, een bibliotheek, sportverenigingen en vooral veel watersportmogelijkheden. Aan het meer opgroeien is natuurlijk een feest, voor de ultieme uitdaging is de zee ook dichtbij. Strand en duinen liggen op een halfuurtje fietsen!
Voor forenzen is de ligging van Akersloot uitstekend. Beverwijk, Zaanstad, Alkmaar en de Noordkop liggen op korte afstand. Ook Amsterdam, Haarlem en Schiphol kun je gemakkelijk en snel bereiken. Rijkssnelweg A9 ligt immers onder handbereik, binnen vijf minuten rijd je de oprit op richting Alkmaar of Haarlem. Vandaar ben je vlot in de omliggende steden, zelfs in de spits.

Hier leven en opgroeien is voor gezinnen ideaal. De nabijheid van het meer, met alle waterpret, en de natuur staat garant voor vele avonturen. Een geliefd fietstochtje leidt ook wel naar de duinen en het strand. De bosrijke omgeving van het Kennemer kustgebied wordt tot ver buiten onze landsgrenzen geroemd. Het dorp is zelfvoorzienend, met een gezondheidscentrum, winkels en supermarkten, een bibliotheek, gevarieerde horeca en natuurlijk de jachthaven. Aan en op het water is altijd wat te beleven en glijdt de stress van alledag al snel van je af.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 92 m2;
- inhoud 374 m3;
- perceelgrootte 200 m2 eigen grond;
- twintig meter diepe achtertuin op het zuidwesten;
- onlangs geheel verbouwd en opnieuw ingedeeld;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

374 m³

Woonoppervlakte

92 m²

Perceeloppervlakte

200 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Akersloot, heerlijk dorp om te wonen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's