Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verrassende geschakelde 2/1 kapwoning gelegen op een mooie locatie in de wijk Zielhorst.

De woning kenmerkt zich door een royale living, een apart eetkamer op de begane grond, veel lichtinval door grote raampartijen en het keurige onderhoud. De besloten, zonnige tuin is sfeervol aangelegd en biedt veel privacy.

Locatie:
Vanwege de ligging aan een autoluwe straat is er sprake van een rustige woonomgeving. Op loopafstand van de woning liggen verschillende (basis)scholen en het winkelcentrum aan de Albert Schweitzersingel. Ook is het winkelcentrum Emiclaer snel met de auto of op de fiets te bereiken. Het station Schothorst ligt in de buurt. In de directe omgeving van de woning is voldoende parkeerruimte. De snelwegen A1 en de A28 zijn eenvoudig en snel te bereiken

De indeling is als volgt:
Hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegangsdeur naar de ruime woonkamer. De Z-vormige woonkamer is speels ingedeeld. Eetkamer met verhoogd plafond, wat de kamer extra sfeer geeft, en zijdeur naar het zonnige terras aan het water. De open keuken is gesitueerd in het midden van de ruimte aan de voorzijde van de woning. Hierdoor heeft u vanuit eet- en woonkamer “contact” met de keuken. De keuken is modern, voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur en netjes afgewerkt.

Eerste verdieping:
Bovenhal met toegang naar de drie slaapkamers van respectievelijk 8 m2, 10 m2 en 16 m2, een cv-/wasruimte en de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Als u thuiswerkt, treft u hier een prachtige werkplek, de tweede verdieping beschikt over nog 2 royale slaap- en of werkkamers van respectievelijk 22 m2 en 14 m2. Daarnaast is er een bergruimte gecreëerd op deze verdieping.

De achtertuin is fraai aangelegd met borders en terras. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een patio en aangebouwde, stenen berging.
Toegevoegde waarde:

-Riante Living
-Ideaal om thuis te werken
-Mogelijkheid voor slaapkamer op de begane grond
-Parkeerplaats op eigen terrein
-5 goede slaapkamers
-Zeer goed onderhouden
-Ideaal gelegen

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben bijna 10 jaar lang genoten van de Mandolinestraat 18, Amersfoort. Onze grote familie- en vriendenkring hebben we voor feestjes in de grote woonkamer kunnen ontvangen, waar we met veel plezier naar terug zullen kijken. Tezamen met de 5 slaapkamers kun je met recht spreken van een echt familiehuis, waarbij ook nog eens alle voorzieningen op korte afstand beschikbaar zijn!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1989

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

447 m³

Woonoppervlakte

149 m²

Perceeloppervlakte

153 m²

Indeling

Aantal kamers

8

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's