Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 262.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dinkelstraat 18 te Hengelo (O)

Een volledig afgewerkte en over de volle breedte uitgebouwde TWEE ONDER EEN KAP WONING met garage, carport, vier slaapkamers, woonkeuken en een eigen oprit. De woning heeft een ideale ligging in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving, met in de directe nabijheid alle noodzakelijke en gewenste voorzieningen.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree, meterkast, garderobenis, toilet, kelderkast en trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer en keuken.

De woonkamer is royaal, meet een oppervlakte van circa 30 m² en is voorzien van een plavuizen vloer met daaronder verwerkt vloerverwarming. Er is voldoende ruimte voor een ruime zithoek. Een design houtkachel (ter overname) zorgt voor een warm en behaaglijk gevoel tijdens de lange, donkere winteravonden.

Door de uitbouw aan de achterzijde heeft de keuken een geweldige centrale positie gekregen in het midden van de woning. Het geheel heeft de beschikking over voldoende werk- en kastruimte, diverse treklades en is opgetrokken in fraaie kleurstelling. Verwerkt in de keuken vinden we de navolgende inbouwapparatuur: vrijstaand fornuis (merk Solitaire) met 5-pits gaskookplaat inclusief oven, roestvrijstalen afzuigschouw, vaatwasser, koelkast met 3 laden vriezer en een magnetron.

De achterzijde van het woonhuis is uitgebouwd in 2000, beschikt over tuindeuren en een extra loopdeur en meet een oppervlakte van circa 14 m². Volop ruimte dus voor het plaatsen van een riante eettafel…

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping.

De slaapkamers meten respectievelijk 17, 13,5 en 8 m². Twee slaapkamer hebben de beschikking over rolluiken aan de buitenzijde.

De badkamer is voorzien van een douchecabine, tweede toilet, dubbele wastafels en een radiator.

Tweede verdieping:
Overloop met volop bergruimte, een royale vierde slaapkamer en een separate stook-/wasruimte.

De vierde slaapkamer meet circa 17 m² en is aan de achterzijde voorzien een dakvenster. Onder de schuine zijden afgetimmerde knieschotten met daarachter extra bergruimte. Via de overloop is er toegang tot een separate stook-/wasruimte met onder meer opstelplaats voor de Cv-ketel en de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Tuin, overdekte zit, carport en garage:
De tuin is grotendeels betegeld met daarnaast een stukje gazon. Achter in de tuin een stenen overkapping van 2,85 bij 3,22 meter. Een heerlijk plekje waar u de hele dag kunt genieten van uw tuin, een goed boek of een lekker glas wijn in combinatie met de zon!

Naast de woning heeft u beschikking over een royale in spouw gebouwde garage van circa 22 m², voorzien van elektra aansluiting, een loopdeur en een sectionaal deur voor toegang per auto of aanhanger. De garage is volledig geïsoleerd en kan met een kleine verbouwing eventueel ook toegankelijk worden gemaakt vanuit de woning zelf.

Vast aan de garage een royale carport van bijna 4 meter diep en 5,5 meter breed (voorzijde), toegankelijk via een voorgelegen oprit met parkeerplek voor 2 auto's.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1972, de perceeloppervlakte bedraagt 263 m² en de inhoud van de woning ligt rond de 421 m³. Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een Remeha Avanta Cv-ketel van het bouwjaar 2006 (eigendom) en een elektrische 10 ltr-boiler.

Heeft u interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op www.nvmtwente.nl.

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In de verkoop: onze woning waar wij meer dan 20 jaar hebben gewoond. Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging en wij hopen dat de toekomstige bewoners in de Dinkelstraat net zoveel plezier gaan beleven. Het mooie landgoed Twickel, waterpark ’t Genseler, speeltuinen, supermarkten en scholen. Diverse sportverenigingen zoals de voetbalvereniging en de roeivereniging aan het Twentekanaal. Deze allemaal op loopafstand te bereiken! Verscheidene (buurt)feesten meegemaakt, barbecues, oliebollen gebakken op oudejaarsdag, enz. De bewoners variëren erg in leeftijd en dat maakt het zo bijzonder. Er wonen ouderen, alleenstaanden, gezinnen met studerende kinderen en gezinnen met jonge kinderen. Het prettige is dat wij weten, mochten wij hulp nodig hebben, dat we bij elke buur kunnen aanbellen. Dit is ook altijd een fijn idee geweest voor onze kinderen. Veiligheid, vertrouwen, gebondenheid, behulpzaamheid, gezelligheid: dat bieden al onze buren in de Dinkelstraat!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1972

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

421 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

263 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

173 m²

Garage/berging

Garage

Garage met carport

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's