Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 335.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze hoekwoning aan de Akkerland in Assendelft ligt in een rustig gedeelte van de nieuwbouwwijk Saendelft met enkel bestemmingsverkeer. De opvallende derde woonlaag vertegenwoordigt niet alleen een bijzonder aanzicht maar geeft natuurlijk ook veel vierkante meters extra woongenot. Dat maakt deze woning, die de oorsprong vindt in 2006, nog aantrekkelijker.

Bij binnenkomst is direct duidelijk dat wij hier te maken hebben met een recent gebouwde woning. Strakke wanden, de hoogte, de breedte, moderne bouwmaterialen en -technieken... alles oogt nog zo goed als nieuw. En dat is het ook! De lichte woonkamer, met fraaie vloerdelen, heeft een open verbinding met de buitenruimte. De dubbele openslaande deuren leiden naar de betegelde en omheinde tuin. Afhankelijk van het tijdstip kan hier beurtelings zonnig en beschut genoten worden van het buitenleven. Een houten berging en achterom maken het compleet.
De keuken ligt aan de straatzijde, het fraaie werkblad is in een U-vorm geplaatst, geflankeerd door de hedendaagse apparatuur, die het huishouden zo kunnen veraangenamen: een gaskookplaat met wasemkap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser zijn ingebouwd.
Op de eerste verdieping hebben twee slaapkamers flink de ruimte gekregen. Het tweede toilet is separaat geplaatst, dat geeft privacy in de badkamer. Alle sanitaire ruimtes zijn met smaak betegeld en ingericht.
Op de tweede verdieping is de derde slaapkamer, net als de twee andere slaapvertrekken om en nabij de 15 vierkante meter, en vinden de installaties hun plek.

Indeling:
Begane grond: entree via omheinde voortuin. Hal met meterkast en toilet met natuurstenen fontein. Woonkamer met open spiltrap en dubbele openslaande deuren naar de betegelde en beschutte achtertuin met berging en achterom. Half open keuken in U-opstelling met inbouwapparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser).
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Slaapkamer. Badkamer met douchecabine en wastafel met meubel. Tweede slaapkamer. Toilet met fontein.
Tweede verdieping: overloop met opstelling CV-installatie (2016) en aansluitingen wasmachine en -droger (ter overname). Afgesloten berging onder dakafschot. Inloopkast met stahoogte. Derde slaapkamer.

Akkerland ligt in de zichzelf geheel voorzienende wijk Saendelft. Een eigen aansluiting op de A8 en A9 maakt het forenzen gemakkelijk naar de omliggende steden te komen. Midden in de wijk is een winkelcentrum, met een Albert Heijn en een Vomar. Er zijn scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs en volop kinderopvang. De infrastructuur is gericht op verkeersveiligheid en kindvriendelijkheid. Volop speelplek en veilige fietsroutes dus.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 120 m2;
- inhoud 457 m3;
- perceelgrootte 136 m2 eigen grond;
- energieprestatiecertificaat (EPC) A;
- in kindvriendelijk, verkeersveilig en uitstekend bereikbaar Saendelft;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2006

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

457 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

136 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

rustig wonen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's