Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 144.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Starters opgelet! In dit INSTAPKLARE 2-KAMER HOEKAPPARTEMENT is het altijd weer heerlijk thuiskomen! Niet alleen vanwege de complete afwerking, maar ook vanwege de ligging: vanaf het knusse balkon op het zuiden heb je leuk uitzicht op de grote waterpartij die zich voor het appartementencomplex bevindt en door de ligging op de hoek profiteer je in de woonkamer van extra lichtinval vanwege het raam in de zijgevel. In dit leuke appartement heb je de beschikking over een heerlijk lichte woonkamer, een luxe inbouwkeuken, een moderne badkamer en een slaapkamer met praktische inloopkast. Op de begane grond van het complex bevindt zich een eigen berging. Alle ingrediënten voor een mooie start zijn hier dus zeker aanwezig!

Vernieuwingen / Verbeteringen
In 2013 hebben de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- wanden en vloeren opnieuw afgewerkt;
- nieuwe inbouwkeuken geplaatst;
- nieuwe badkamer geplaatst;
- elektrische groepenkast vernieuwd.

Indeling
Entreehal met meterkast en toegang tot de slaapkamer, badkamer en woonkamer. De slaapkamer is voorzien van een inloopkast. In deze inloopkast bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de elektrische boiler (80 liter / merk: Daalderop / eigendom). De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, toilet en hoekbad met douchescherm. De badkamer is volledig betegeld met wit gemarmerde wandtegels en antracietkleurige vloertegels. De woonkamer heeft prettig veel lichtinval door de grote ramen én het zijraam en is voorzien van een elektrische screen, intercom en deur naar het balkon, dat een zonnige ligging heeft op het zuiden en voorzien is van een buitenzonwering. De open keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken in hoogglans grijze kleurstelling met bovenkasten in houtstructuur en een lichtgrijs gemarmerd kunststof aanrechtblad. Deze moderne keuken is uitgerust met een koelkast, 3 vriesladen, schouwrecirculatiekap, inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser en spoelbak.

Overige gegevens
Servicekosten: € 132,20 per maand
Woonoppervlakte: ca. 53m2
Inhoud: ca. 160m3
Bouwjaar: ca. 1968

Oppervlakten
Woonkamer & keuken: ca. 30m2
Balkon: ca. 3m2
Slaapkamer: ca. 9m2
Inloopkast: ca. 3m2
Badkamer: ca. 4m2
Berging: ca. 8m2

Appartementencomplex
Dit keurige appartement bevindt zich in het goed onderhouden gebouw ‘Zilvermeeuw’ en is onder andere voorzien van een beveiligde hoofdentree, gemeenschappelijke entreehal, intercominstallatie, brievenbussentableau, 2 trappenhuizen en een liftinstallatie. Op de begane grond van het complex bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenstalling en is er voor ieder appartement een afzonderlijke berging. Nabij het appartementencomplex zijn er ruim voldoende openbare parkeermogelijkheden aanwezig.

Omgeving
Dit aantrekkelijke startersappartement ligt nabij het gezellige centrum van Veenendaal, dat een uitgebreid aanbod aan winkels, eetgelegenheden en (culturele) activiteiten te bieden heeft. Ook sportievelingen kunnen vanaf deze plek hun hart op halen! Op korte afstand bevinden zich diverse sportaccommodaties, zoals hockey-, tennis- en voetbalvelden, maar ook sportscholen. Het nabijgelegen stadspark biedt niet alleen ruimte voor sportiviteit, maar ook voor ontspanning. Centraal kunnen we de ligging ook zeker noemen: treinstation Veenendaal-Centrum ligt op circa 5 minuten fietsafstand en via de nabijgelegen Rondweg-Oost zijn ook de autosnelwegen A12, A30 en A15 snel bereikbaar!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1968

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

160 m³

Woonoppervlakte

53 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Lift

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's