Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 360.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kom snel kijken bij deze verrassend royale woning met 5 (slaap)kamers en heerlijke brede tuin gelegen op het oosten. Deze twee-onder-1-kap woning met ruime oprit en royale garagewoning heeft een bijzondere architectuur en is in een rustige, kindvriendelijke straat in de wijk Rijkerswoerd gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Via de bestrate voortuin loop je naar de voordeur toe en betreed je de hal. Vanuit de hal is er toegang van binnenuit tot de garage. De garage is via een schuifkanteldeur en tevens via een loopdeur te openen. Vanuit de entree kom je in de doorloop van de woonkamer. Rechts bevindt zich de straatgerichte woonkamer met veel lichtinval, waar aan de rechterzijde van de woonkamer een zitje is gecreëerd waar je heerlijk een boek kan lezen. Links bevindt zich de woonkeuken met vaste kastenwand en royaal kookeiland met separaat eetgedeelte. De keuken heeft een prachtig granito aanrechtblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een heteluchtoven, combi oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Het eiland heeft een 5 pits-gasfornuis en rvs-afzuigkap. Vanuit het eetgedeelte kan je door de schuifpui de tuin in. Via de tussenhal met toilet ga je met de trap naar de ...

Eerste verdieping:
Op de royale overloop is er toegang tot de masterbedroom (over de volle breedte van het huis, ca. 17m²), 2 slaapkamers en de fraaie, moderne badkamer in de kleurstellingen van deze tijd. De badkamer heeft een royale inloopdouche voorzien van een regenstortdouche, wengé kleurig wastafelmeubel met witte wastafel, spiegel en designradiator. Op de overloop is een separaat 2de toilet te vinden. Eén slaapkamer heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning. Via vaste trap ga je naar de ...

2e verdieping:
Op de overloop is de cv-combiketel, wasmachineopstelling te vinden, via de overloop toegang tot de 2 volwaardige (slaap)kamers.

Tuin:
De voortuin is netjes onderhoudsvrij aangelegd met grind. De beschutte achtertuin is verzorgd en onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin is gelegen op het oosten en heeft meerdere terrassen, zodat u op ieder tijdstip van de dag van de zon kan genieten. Via de tuin is de garage ook bereikbaar.

Bijzonderheden:
+ 5 (slaap)kamers
+ garage van binnenuit (via de hal) toegankelijk
+ woonkamer en keuken voorzien van fraaie, lichte, eigentijdse laminaatvloer
+ royale woonkeuken
+ speelse indeling
+ fraaie moderne badkamer met royale inloopdouche
+ gelegen in leuk straatje met onder architectuur gebouwde woningen
+ bijzondere architectuur
+ meerdere zitjes in achtertuin

Verkoper vertelt:
Wij vonden de uitstraling van de woning leuk, omdat het niet standaard was. Binnen voelde het direct en voelt het nog steeds als thuiskomen. De indeling van de benedenverdieping maakt een open en gezellige woonsfeer mogelijk. Woonkamer en open keuken zijn gescheiden. Wij houden van lang tafelen, hiervoor is het kookeiland ideaal. Als het weer het toelaat zitten wij graag in de tuin. De schuifpui verbindt binnen en buiten met elkaar. De tuin is ruim van opzet waardoor de lounge set en een eettafel in de tuin passen en eigenlijk twee verschillende delen vormen. Destijds waren de (vijf) slaapkamers ook een reden om voor dit huis te kiezen. Boven is een apart toilet, wat ook erg fijn is. Huis is niet gehorig en goed geïsoleerd, waardoor het niet snel koud wordt en in de zomer niet heel snel warm wordt. Het huis heeft een ruime garage en een eigen oprit, wat ook goed van pas kwam voor ons.

Kortom, een bijzonder huis waar we met heel veel plezier gewoond hebben. Ook de buurt is voor gezinnen erg prettig, vanwege de vele speelpleintjes en de kinderboerderij om de hoek. Daarbij is de straat geen doorgaande weg waardoor er niet veel verkeer door heen gaat en de kinderen nog gewoon op straat kunnen spelen.

Omgeving:
Gelegen aan de rand van de woonwijk "Rijkerswoerd". De vrije, open ligging, grenzend aan meerdere groen- en speelvoorziening, maken de woning en omgeving ideaal geschikt voor zowel gezinnen, starters als ouderen. De lichte kleurstelling en ruime opzet van dit gedeelte van Rijkerswoerd maken dit tot een gewilde woonomgeving. Op korte loopafstand zijn de brede school (incl. kinderopvang) het winkelcentrum, ov-voorzieningen, de stadsboerderij De Korenmaat en het "Zeegbos" aanwezig. Diverse uitvalswegen in de directe omgeving.

Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Bent u opzoek naar een ruime twee-onder-een-kap-woning? Deze ruime twee-onder-een-kap-woning met 5 slaapkamers en ruime tuin op het oosten is op loopafstand van het winkelcentrum, scholen, speeltuinen en stadsboederij. Wij hebben hier 11 jaar met veel plezier gewoond. De reden dat we gaan verhuizen is, omdat ik meer ruimte nodig heb voor mijn praktijk. Ook gaat een van onze kinderen de deur uit. Hierdoor is onze woonwens veranderd en hebben wij een nieuwe woning gekocht die bij deze wens past. De bijzonderheden van ons huis zijn: - Vier jaar geleden hebben wij de eetkamer en keuken verbouwd en vernieuwd - De badkamer is vijf jaar geleden vervangen - Ruime woonkamer met een doorloop naar de keuken en eetkamer - Schuifpui naar de ruime tuin - Gelegen in een buurt met veel gezinnen met basisschoolkinderen - Het winkelcentrum is op loopafstand en recent zijn de Jumbo en de Kruidvat geopend - De Stadsboederij “De Korenmaat” ligt op loopafstand. Niet alleen beestjes kijken, maar ook een grote speeltuin en restaurant met terras aan de speeltuin - Het buitengebied ligt op loopafstand van ons huis. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of sporten - In de wijk zitten goede kleine ondernemers zoals een kapper, schoonheidsspecialist, nagelstyliste, pedicure etc. - Grote speeltuin om de hoek - Rustige straat waar de kinderen nog echt op straat kunnen spelen - Openbaar vervoer op een paar minuten lopen - Op de fiets ben je met een kwartier in de binnenstad van Arnhem. Binnen vijf minuut zit je met de auto op de uitvalswegen. Dit huis ligt in de wijk Rijkerswoerd dichtbij de buitengebieden Zeegbos en Loovelden. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum van Huissen. De beste ijsboer van de omgeving is hier te vinden. Met mooi weer is het heerlijk zitten op de terrassen. https://www.funda.nl/koop/arnhem/huis-40073277-george-marshallstraat-24/”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1995

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

508 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

225 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

130 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij winkelcentrum

 

15 minuten fietsen van het centrum van Arnhem

 

Dichtbij het buitengebied, zodat je heerlijk kan wandelen

 

Fijn huis! Fijne tuin! Prima buurt.

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: