Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een fantastisch gezinshuis! Dat is deze instapklare woning met 4 slaapkamers, gelegen in de gewilde, kindvriendelijke en groene wijk Lankforst. Door de vrije ligging aan de voor- en achterzijde heeft de woning veel lichtinval. De woning is rustig gelegen op loopafstand van het Maas-Waalkanaal en het groene gebied de Wollewei. Op korte afstand zijn Station Dukenburg, winkels en scholen gelegen. Uitvalswegen zijn snel te bereiken en naar het stadscentrum Nijmegen is het 15 minuten fietsen.

Begane grond:
Entree met trapopgang, hal met trapkast en moderne toiletruimte met vrijdragend toilet en fonteintje. De ruime doorzonwoonkamer is voorzien van een houten vloer. De keurige, ruime keuken geeft toegang tot de achtertuin. Deze royale tuin is op het oosten gelegen en heeft een stenen berging voorzien van elektriciteit en een afsluitbare poort (achterom).

Verdieping:
Op de verdieping zijn 3 royale slaapkamers (resp. 18,4m², 13,5m² en 9m²) waarvan de ouderslaapkamer recent is geschilderd en is voorzien van een nieuwe vloer. De lichte badkamer beschikt over een wastafel, designradiator en een ligbad. Op de overloop is een aparte toiletruimte met vrijdragend toilet.

Zolderverdieping:
Via de vaste trap bereik je de ruime zolder waar een dakkapel is geplaatst op de 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is hierdoor heerlijk licht en voorzien van een wastafel.
Op de voorzolder is voldoende bergruimte, de cv-opstelling en de aansluiting voor de wasmachine. Het (onderhoudsvrije) dakraam zorgt voor voldoende licht. De kap is geheel geïsoleerd waardoor de warmte binnenblijft en de kou buiten.

De totale inhoud van deze woning bedraagt ca. 460 m³, het woonoppervlak 136m² en de perceelsoppervlakte is 152 m². De woning heeft een Energielabel C en is geheel voorzien van isolerende beglazing en tevens zijn vloeren, spouwmuren en dak geheel geïsoleerd.

Van deze woning is een bouwtechnisch keuringsrapport aanwezig. Dit is voor kandidaat-kopers ter inzage.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

460 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

152 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruim opgezette wijk

 

Rustige straat met eenrichtingsverkeer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's