Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Goed onderhouden 5-kamer eengezinswoning met uitzicht op Goudse Vaart”

Aan de rustige parallelweg van een doorgaande weg naar het centrum van Bodegraven staat deze goed onderhouden lichte eengezinswoning met dakkapellen en zonnige achtertuin op het westen. Door de praktische en ruimtelijke indeling is de woning zeer geschikt voor een (groter) gezin en degene die extra ruimte wenst voor bijvoorbeeld hobby of werk.

De huidige eigenaren hebben de woning met regelmaat gemoderniseerd en tevens duurzaam onderhoud gepleegd. U kunt hierbij o.a. denken aan: vernieuwen meterkast, vervangen c.v.-ketel, nieuwe keuken en toilet, schilderwerk, plaatsen van nieuwe dakkapellen op de 2e verdieping, gootwerk, riolering etc.

Bodegraven kent uitgebreide voorzieningen, waaronder een veelzijdig winkelaanbod in het gezellige centrum. Door de aanwezigheid van een NS-station (op loopafstand van de woning) en via de wegen A-12 en N-11 zijn alle grote steden van de Randstad goed en snel te bereiken. Met de trein is de reistijd naar hartje Utrecht en Leiden slechts 20 minuten. Twee natuurgebieden, de Reeuwijkse Plassen en de Nieuwkoopse Plassen zijn op fietsafstand gelegen. Een park, drie basisscholen en sportvelden bevinden zich op loopafstand in de groen opgezette kindvriendelijke wijk.

Graag nemen wij u alvast in gedachten mee door de woning:

Begane grond:
Entree, ruime hal met vernieuwde, uitgebreide meterkast (11 groepen en dubbele aardlekschakelaar), modern toilet met hangend closet en fontein. Riante doorzon woonkamer met aan voorzijde wijd uitzicht over de straat en Goudse Vaart, recent geplaatste houtkachel (rookkanaal vernieuwd, luchttoevoer van buiten) en aan achterzijde eetgedeelte in combinatie met open keuken. De moderne keuken is voorzien van ingebouwde Bosch apparatuur: inductie kookplaat, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Via de keukendeur bereikt u de achtertuin.

Tuin:
De op het westen gesitueerde achtertuin biedt veel ruimte om van de zon te genieten, vooral in de middag en de avond is er volop zon. Een elektrisch bediend knikarmscherm zorgt desgewenst voor schaduw. De stenen berging is voorzien van elektra en kan gebruikt worden voor fietsen, tuinmeubilair, etc.

1e verdieping:
Vanuit de hal beneden is de trapopgang naar de 1e verdieping. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers, een ruime hoofdslaapkamer met vaste kast en een kleinere (kinder)kamer, aan de voorzijde één slaapkamer met wastafel, vaste kast en deur naar balkon. De badkamer is eenvoudig, maar ruim en voorzien van douche, wastafel en toilet.

2e verdieping:
Bereikbaar d.m.v. vaste trap en aan beide zijden voorzien van een dakkapel. De door het aanwezige veluxraam heerlijk lichte voorzolder biedt praktische bergruimte. Bovendien is er een afgesloten ruimte met opstelplaats cv-combiketel (Bosch, 2011) en aansluiting wasapparatuur. Op de zolder bevinden zich verder de 4e slaapkamer aan de voorzijde en de 5e slaapkamer aan de achterzijde. Beide slaapkamers en de cv- / wasruimte zijn voorzien van in de dakkapellen ingebouwde elektrisch bediende rolluiken.

Bijzonderheden:
• Goed onderhouden, netjes en compleet afgewerkte gezinswoning;
• Ruime woning met 5 slaapkamers;
• Nabij centrum, station en diverse uitvalswegen gelegen;
• Diverse extra’s zoals houtkachel en rolluiken;
• Bodemisolatie (parels) in kruipruimte ;
• Perceeloppervlakte: 142 m2 eigen grond;
• Inhoud: ca. 411 m³ , woonoppervlakte: ca. 124 m²;
• Oplevering in overleg;

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1967

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

411 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

142 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Lichte woning

 

Veel ruimte

 

Dichtbij scholen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's