Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 429.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Luxe uitgebouwde en opgebouwde 2-onder-1 kapwoning met carport en een multifunctionele werk-/praktijkruimte in de voormalige garage.

Deze ruime en aantrekkelijke woning is gelegen in een mooie rustige woonwijk met verschillende type woningen, die allemaal zijn gebouwd met lichte gevelstenen.
De ligging is aan de buitenrand van Alphen a/d Rijn met op korte afstand, winkelcentrum “de Herenhof” met een diversiteit aan vers winkels, scholen, uitvalswegen richting Amsterdam, Gouda, Leiden en Utrecht. Maar wanneer u heerlijk wilt wandelen of fietsen bent u ook zo in het mooie polderlandschap of bij de Heimanswetering. Kortom een heerlijke woonomgeving!
Tijdens een vrijblijvende bezichtiging laten wij u graag de verrassende ruimte in de woning en de moderne, sfeervolle afwerking zien.

Begane grond
Royale lichte entree/hal met garderoberuimte en meterkast.
De gehele begane grond is voorzien van een fraaie plavuizenvloer (van 60 x 60 cm tegels) met vloerverwarming. Doordat de vloer is doorgelegd zonder drempels vormt het een mooi en ruimtelijk geheel.
Het toilet is in 2005 vernieuwd en voorzien van een wandcloset en verlaagd plafond met verlichting.
De tuingerichte woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard op een goede plek in de woonkamer en een praktische proviandkast. Door de uitbouw aan de achterzijde is er een “zee” aan ruimte ontstaan.
Via de openslaande deuren is de sfeervolle en beschutte achtertuin bereikbaar.
De moderne witte Eggersman keuken (2005) is aan de voorzijde gesitueerd en uitgevoerd met een kookeiland met een fraaie inductieplaat (Siemens) en afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine, professionele oven met magnetronfunctie (Siemens), alsmede een Quooker kokendwaterkraan en close-in boiler. Door de speelse indeling van de keuken is het heel ruimtelijk en licht.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot de in 2006 vernieuwde luxe badkamer, welke is voorzien van een inloopdouche, 2 wastafels met een grote spiegel met spiegelverwarming, elektrische vloerverwarming en wandcloset. Het dakraam biedt extra lichtinval en ventilatiemogelijkheden.
De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakkapel en een laminaatvloer.
Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer is uitgebreid met de opbouw boven de garage. Op deze manier is er een prachtige zeer royale kamer gecreëerd met een dakkapel en een dakvenster, tevens biedt de vliering met vlizotrap extra opbergruimte.
Alle slaapkamers en de overloop op deze verdieping zijn voorzien van een fraaie laminaatvloer, zonder drempels.

Tweede verdieping
Deze verdieping biedt een extra kamer met een dakvenster.
Tevens is hier bergruimte gecreëerd met opstelling c.v. ketel (Nefit, bouwjaar 2016) en wasmachine- en droger aansluitingen.

Bijzonderheden
Een gedeelte van de oorspronkelijke garage is door de huidige eigenaren verbouwd tot een praktijk-/werkruimte met een wastafel, alsmede een deur naar de tuin en een toilet (wit/grijs betegeling). Tevens is er een gedeelte beschikbaar als berging. Zowel de werkruimte als de berging hebben allebei een aparte toegangsdeur.
Buitenschilderwerk is in 2014 en 2015 uitgevoerd.
De woning is voorzien van een elektrische zonwering en de praktijkruimte van een elektrische screen, beiden met afstandsbediening.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

““Wij hebben 14 jaar lang genoten van de Alida de Jongstraat 17, Alphen Aan Den Rijn maar nu de kinderen hun eigen plek hebben gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Heerlijk rustige plek met mooi en voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het oosten/zuid-oosten) en heb je een groot deel van dag een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten! De lange eiken eettafel achter in de tuin bevind zich onder het lommerrijke druivendak. Hier hebben we veel aan gegeten en gedronken in de buitenlucht Die tafel blijft achter zodat jullie per direct kunnen genieten. Verder is het huis helemaal af en kan je er zo in.””

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1990

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

586 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

216 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

69 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustige straat

 

Doodlopende straat én gelegen aan verkeersluw woonerf

 

Winkelcentrum op 5 minuten lopen

 

Goede sociale controle en buurtpreventie

 

Goede ontsluiting naar de N207

 

Alle grote steden in een half uur te bereiken

 

Landelijk gelegen met mooie wandel- en fietsroutes.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner