Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Licht, zeer goed onderhouden en net afgewerkt 3- kamer appartement van 78 m2 met een zonnig balkon gelegen op de zevende en tevens bovenste verdieping van een nieuwbouwcomplex in Amsterdam Osdorp!

Dit appartement is gelegen op de 7e etage van dit goed onderhouden complex aan de Pieter Calandlaan. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt professioneel beheerd door een financieel gezonde en actieve vereniging van eigenaren.

Indeling:
Je bereikt de entree van het appartement op de 7e verdieping. Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de twee slaapkamers, het separate toilet, inpandige berging met wasmachineaansluiting, badkamer met douche en wastafel en als laatste bereik je de woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime op het zuiden gesitueerde balkon. Vanuit de woonkamer kom je in de half open keuken. De woonkamer heeft een grote op het zuiden gelegen raampartij waardoor deze kamer van zeer veel lichtinval geniet.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De locatie is ideaal te noemen! Op een steenworp afstand vind je het Osdorpplein met een ruim winkelaanbod en voor de liefhebber het theater “De Meervaart”. Verder heb je alle mogelijkheden voor recreatie. De Sloterplas en het Sloterpark lenen zich uitstekend voor alle vormen van watersport, joggen, fietsen etc. Daarnaast bevindt zich in het Sloterpark het sportcentrum Sloterparkbad. Het openbaar vervoer richting Schiphol en Amsterdam-Centraal is eenvoudig te bereiken. De uitvalswegen A10, A9 en A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een ideale locatie om je te vestigen!

Erfpacht grond:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot op 31-03-2054. Deze erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de algemene bepalingen 2000 . Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 2006
-Appartementsrecht
-Servicekosten bedragen € 142,05 p.m. (opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud)
-Erfpachtcanon afgekocht tot 2054
-Afgelopen april is de woning nog opnieuw gestuukt, alle ruimtes gewit en nieuwe laminaat vloer
-Het complex is voorzien van elektrische deuren. Zeer goed toegankelijk dus voor ouderen of gehandicapten.
-Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 12 jaar lang genoten van de Pieter Calandlaan 226-k, Amsterdam maar nu beide kinderen groter worden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Ook is het heerlijk rustig in huis. Via de schuifpui kom je op het ruime zonnige balkon(op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. In het voorjaar van 2018 is de woning volledig opgeknapt d.m.v. nieuw stucwerk, alle plafonds gewit, nieuwe laminaatvloer door de gehele woning en vaste kasten in de slaapkamers.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2006

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

243 m³

Woonoppervlakte

78 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Voorzieningen dichtbij

 

Goed geïsoleerd

 

Zonnig balkon

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's