Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 182.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit instapklare 4-kamer APPARTEMENT is een BUITENKANS voor starters! In dit appartement is het heerlijk thuiskomen: de fijne, lichte woonkamer, de luxe keuken en het zonnige balkon over de gehele breedte van de woning, zijn toch wel de hoogtepunten! De woning is gelegen op de 5e etage, op de begane grond is een eigen berging en voor het complex is voldoende parkeergelegenheid. Kortom, een ideale woning waar u zó in kunt!

Begane grond
Naast de entree bevinden zich aan de buitenzijde de brievenbussen en het bellentableau. De afgesloten entree geeft u toegang tot het trappenhuis, de liften en tot de bergingen. Bij het appartement hoort een eigen berging van ca. 1.96 x 3.70 m.

Vijfde verdieping
Entree en gang, welke toegang verleend tot alle vertrekken. In de gang bevindt zich het half betegeld toilet met fonteintje en de meterkast met 6 groepen. De woonkamer is voorzien van een deur naar het balkon, behangen wanden en laminaatvloer. De dichte keuken is in 2015 (!) geplaatst en luxe uitgevoerd. Er is diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, ruime vriezer, combimagnetron en vaatwasser. In het gootsteenkastje bevindt zich een 50L boiler (Daalderop).

Er zijn 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van het appartement is royaal en voorzien van een laminaatvloer. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van stucwerkwanden en een laminaatvloer. Slaapkamer 3, die eveneens aan de achterzijde is gelegen, is voorzien van behangen wanden en van een laminaatvloer. De nette badkamer is lekker ruim en voorzien van een badkamermeubel met wastafel, separate douchecabine met thermostaatkraan en de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden zich hier.

Balkon
Het balkon is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is woning breed! Dankzij de ligging op het zuidoosten, kunt u hier lekker van het zonnetje genieten!

Bijzonderheden
Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden. Het appartement is in de loop der jaren opgeknapt, in 2015 is de keuken geplaatst en in 2016 is de gang gestuukt.

Isolatievoorzieningen
Het appartement is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.

Ligging
De wijk Middelwatering heeft veel groen en historische elementen. Ook het stadscentrum van Capelle alsmede veel van de stedelijke voorzieningen zijn in de wijk gevestigd, zoals het Isalatheater, het zwembad en de bibliotheek. Daarnaast is er een tennispark en een sportpark aanwezig. Het Schollebos en het Hitland zijn vanuit deze wijk goed bereikbaar. Met de metro zijn recreatieve voorzieningen in Rotterdam goed bereikbaar.

V.v.E.-bijdrage: € 166,- per maand, exclusief € 50,- voorschot stookkosten.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Als starters hebben we met zeer veel plezier in dit huis gewoond. Het is nu tijd voor de volgende stap en maken wij weer ruimte voor andere mensen die hier (hopelijk met net zoveel plezier) gaan wonen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1968

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

240 m³

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Lift

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's