Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 500.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Royale geschakelde hoekvilla met zes ruime slaapkamers, twee badkamers en parkeergelegenheid voor de deur op eigen terrein

Bent u op zoek naar een ruime geschakelde villa met veel woonruimte, diverse slaapkamers en een vrije ligging? Dan is deze grote hoekvilla met parkeergelegenheid op eigen terrein zeker uw bezichtiging waard!
Hier kunt u heerlijk wonen in de kindvriendelijke woonwijk Kerk en Zanen in een zeer, zeer ruime gezinswoning. Meer dan 200 m² woonoppervlakte gecombineerd met een ruime inpandige berging en een zeer riante tuin op het zuiden maakt dit een heerlijke plek om met uw gezin te wonen.

De woning ligt op steenworp afstand van een speeltuin en op korte afstand van het Europapark, diverse scholen, winkelcentrum De Atlas en het centrum van Alphen aan den Rijn. Ook het bus- en treinstation liggen op fiets/wandelafstand en uitvalswegen zijn vanaf dit adres gemakkelijk te bereiken.

Begane grond
Voortuin met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Toegang tot de berging en de woning. De berging is zeer ruim en kunt u betreden vanuit buiten maar ook vanuit de hal.

De ruime hal biedt toegang tot de toiletruimte en de woonkamer. De meterkast is zeer compleet uitgevoerd met 14 groepen en aardlekschakelaar. Het toilet is voorzien van een vrijhangend toilet, urinoir en fonteintje. In de toiletruimte tevens de toegang tot de afgesloten meterkast.

De riante, lichte woonkamer met zijraam is keurig afgewerkt met een pvc vloer en een sfeervolle houtkachel. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de zit-, werk- of speelkamer. Een heerlijke extra ruimte voor uzelf of voor de kinderen. Ook dit is een lichte ruimte door de grote ramen in de achtergevel.

Via twee openslaande deuren in de woonkamer kunt u de tuin bereiken. Een heerlijke tuin waar u door de hoekligging op het zuiden de gehele dag van de zon kunt genieten. De tuin is mooi breed en diep met een formaat van circa 80 m². Door de hoekligging ervaart u nog meer een vrije ligging.

De U-vormige open keuken is gelegen aan de voorzijde van het huis. Deze ruimte is in 2007 vernieuwd en luxueus uitgevoerd met;
- een natuurstenen aanrechtblad,
- een inductie kookplaat (in 2018 nog vernieuwd),
- een afzuigkap,
- een vaatwasser,
- een hoge koelkast
- een combi-magnetron
- een heteluchtoven

Eerste verdieping
De ruime overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot de masterbedroom met grote kast, drie ruime slaapkamers, twee badkamers, de was-/stookruimte en een balkon.

Eerste royale badkamer. Deze is zeer compleet uitgevoerd met;
- een dubbele wastafel,
- een douche opstelling,
- een toilet
- een urinoir en
- een designradiator.

Tweede badkamer is uitgevoerd met;
- een wastafel,
- een bad met douche plateau,
- een toilet
- een designradiator.

Bestudeert u de plattegrond en zie de mogelijkheden van deze verdieping met vier slaapkamers en twee badkamers! Ideaal voor een groot (samengesteld)gezin!
Op de overloop een was-/stookruimte met aansluiting voor de wasmachine, wasdroger, mechanische ventilatiebox en een C.V.-ketel kast (AWB 2006).

Tweede verdieping
Ook de tweede verdieping biedt veel mogelijkheden. De verdieping beschikt over twee slaapkamers, een royale berging en een tweede kleinere berging. Kortom: nog meer ruimte maar ook goede opbergmogelijkheden! Deze verdieping is kort geleden voorzien van een nieuwe laminaatvloer, lichte wandafwerking en beschikt over veel lichtinval middels vier dakvensters.

Op het dak is ruimte voor het plaatsen van ca. 18 zonnepanelen, met allen een gunstige ligging t.o.v. de zon. Mogelijk zal de terugverdienperiode ca. zes jaar bedragen. Het is goed om te weten dat energiebesparende maatregelen meegefinancierd kunnen worden.


Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Toen het huis 15 jaar geleden te koop kwam wisten we dat het voor ons bestemd was. De ruime kamer, de tv kamer voor de kinderen en de fantastische keuken hebben ervoor gezorgd dat we nooit spijt hebben gehad van die aankoop. Onze vier kinderen hebben altijd een eigen kamer gehad. Verder is er dan nog voldoende bergruimte voor al onze kampeerspullen, kussens voor de lounchbank in de zomer en ander zaken die je graag opbergt maar niet in het zicht wilt hebben. De zonnige tuin op het zuiden en de hoekligging van het huis maken dat je de hele dag van de zon kunt genieten. Nu ze allemaal op kamers wonen is dit huis een maatje te groot. We gunnen het een ander gezin die geen spijt zal krijgen van de aankoop van dit fijne huis,dichtbij OV en de N11.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1992

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

709 m³

Woonoppervlakte

205 m²

Perceeloppervlakte

235 m²

Indeling

Aantal kamers

8

Aantal slaapkamers

6

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's