Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

€ 324.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze uitstekend onderhouden en afgewerkte EENGEZINSWONING is gelegen op een kindvriendelijke en autoluwe locatie aan rustig woonhofje in woonwijk De Muur. Kindvriendelijk door haar ligging aan autovrije groenstrook met daarnaast de Vijfwal waar je een mooie wandeling kunt maken of een sportieve loop door Houten Zuid.

De woning zelf mag er ook zijn! Zo tref je op de begane grond de tuingerichte woonkamer aan die toegang biet tot de diepe achtertuin van bijna 15 meter. Door de diepte van deze tuin heb je echt lang de zon en kun je tot in de avonduren hiervan genieten in bij voorbeeld de veranda of aan de achtergevel. De gehele begane grond is strak afwerkt, de wanden en plafonds zijn glad gestuukt en de tegelvloer is door haar grote echt een ‘finishing touch’! De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning, is voorzien van inbouwapparatuur en heeft leuk zicht op het speelveldje voor de woning.

Op de eerste verdieping bevinden zich DRIE SLAAPKAMERS waarbij de slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een dakkapel. De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over dakramen. De leuke kinderkamer is voorzien van een vast bureau met daarnaast praktische kasten. Ook is de badkamer op deze verdieping gesitueerd waar je de douche, tweede toilet (wandcloset), designradiator en wastafel aantreft. Het plaatsen van een ligbad behoort tot de mogelijkheden.

Op de tweede verdieping treft is de wasruimte aanwezig met opstelplaats voor de wasmachine en droger en heb je hier de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren. Het dakraam zorgt voor veel lichtinval waardoor deze ruimte ook goed gebruikt kan worden voor hobby of study.

Deze zeer fraaie en uitstekend onderhouden woning is zeker de moeite waard als u wilt wonen in Houten-Zuid, de diepe tuin, de gunstige ligging en de voorzieningen die zich op steenworp afstand bevinden maken deze woning een mooie gezinswoning waar u vele jaren met plezier zult wonen!

Alle voorzieningen binnen handbereik zoals winkelcentrum Castellum voor de dagelijkse boodschappen en het NS-station, uitvalswegen, basisscholen en de vele fietsroutes in en rondom Houten.

Bouwjaar 2003. Woonoppervlak: 108 m2. Inhoud circa 369 m3. Perceel 136 m².

INDELING:

BEGANE GROND: Entree/hal met toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein, meterkast met glasvezelaansluiting en toegang tot de tuingerichte woonkamer met trapkast en tuindeur naar de diepe achtertuin (14.50 meter!) die gelegen op het Noordwesten met ruime houten berging en een achterom. Door deze zonligging heb je einde van de dag nog lekker lang de zon!

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime, in U-vorm opgestelde keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: oven, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasmachine, inductiekookplaat, afzuigkap en brede spoelbak. Het aanrechtblad is vervaardigd van composiet.

Gehele begane grond voorzien van strak gelegde tegelvloer met daaronder vloerverwarming.

De houten berging is bij deze woningen zeer ruim te noemen met een oppervlak van 9 m2. Ook tref je bij de berging de opstelplaats aan voor de kliko’s, die netjes zijn weggewerkt achter extra poortdeur.

EERSTE VERDIEPING: Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de volledig betegelde badkamer uitgerust met een douche, wandcloset, designradiator en een wastafel. De dakkapel aan de voorzijde is voorzien van elektrische zonwering. De slaapkamers zijn 7, 11 en 13 m2 groot.

TWEEDE VERDIEPING: Open zolder met dakvenster met afgesloten ruimte voor wasmachine, droger en mechanische ventilatiebox. Extra bergruimte is aanwezig op de bergzolder!

Op deze verdieping is het vrij eenvoudig een extra kamer te realiseren door het plaatsen van een wand met deur.

BIJZONDERHEDEN:
- Mooie en frisse bouwstijl;
- Ruime achtertuin van bijna 15 meter;
- Door diepe tuin behoort uitbouwen van de woonkamer tot de mogelijkheden.
- Kindvriendelijke en autovrije ligging in rustig woonhofje;
- Verwarming en warmwater middels stadsverwarming;
- Begane grond voorzien van glad stucwerk (plafonds en wanden);
- Deze woning heeft een keurige en complete afwerking;
- Voldoende speelgelegenheden voor de kleintjes in de omgeving;
- Rustige ligging aan de Vijfwal;
- Uitstekende ligging met alle voorzieningen binnen handbereik;
- Zonnescherm begane grond aan achtergevel (ter overname); zonwering aanwezig op dakkapel.
- Exact gemeten;
- Bekijk de video of de plattegronden voor de indeling.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Op de begane grond is alle bedrading ingefreesd. Deze woning is een test geweest voor de aansluiting op toon, waardoor deze woning de enige met stadsverwarming is waarbij de verwarming te bedienen is met toon Aan de voorzijde van de woning is tevens een buiten stopcontact geplaatst.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Anoniem aan het woord

“Gewoon een super mooi huis!”

 

Anoniem aan het woord

“Met elke verjaardag ging ik lekker naar buiten, daar heb je veel te doen, verveelde me nooit! De zolder was ook ideaal om film te kijken of voor de kinderen te spelen.”

 

Anoniem aan het woord

“Prachtig en zéér goed onderhouden huis én tuin ! Echt een aanrader en zéér de moeite waard om een kijkje te gaan nemen !”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2003

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

369 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

136 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Zonnige tuin

 

Zeer mooie omgeving en netjes afgewerkt

 

Dichtbij scholen

 

Zeer centraal gelegen

 

Speeltuin in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: