Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 279.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een heerlijke plek in een ruim opgezette 70-er jaren wijk staat deze gemoderniseerde vrijstaande woning met bijkeuken en inpandige garage met verdieping.
De kaveloppervlakte meet maar liefst 688m² en de achtergelegen tuin biedt volop privacy en heeft een houten buitenberging.

Hoewel dit een prima gezinswoning is heeft de woning een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Dus ook voor senioren een unieke kans op een levensloopbestendige woning!

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, hal, toilet (wandcloset), slaapkamer (13.5m², momenteel praktijkruimte), badkamer met douche, ligbad en vaste wastafel (gedateerd, doch functioneel) en trapopgang naar de verdieping. Toegang tot sfeervolle living (ca. 30m²) met sfeervolle inbouwhaard vrij, weids uitzicht over de Burgemeester Kuiperslaan.
De woonkeuken is direct aan de woonkamer gelegen en heeft een praktische tegellaminaat vloer en een keukenopstelling aan weerszijden met een inductiekookplaat met een RVS afzuigschouw, een combi-oven, koelkast en vaatwasser. Ook de keuken is voorzien van veel raampartijen waardoor een goede bezonning en leuk uitzicht over de buurt. In de keuken is de ruime kelder ( provisiekast ) toegankelijk via een vaste keldertrap.

Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met de opstelplaats ten behoeve van het witgoed een deur naar de achtertuin en een deur naar de inpandige, verwarmde garage. Deze garage (23m²) heeft een vaste trap naar de zolderberging en een elektrisch bedienbare deur. De ruimte boven de garage (ca. 6m²) is eventueel nog te gebruiken ten behoeve van logeer-, slaap-/werkruimte.

Verdieping: overloop, vide, 3 ruime slaapkamers (12m², 12m² en 15m²), waarvan de grootste (ouder)slaapkamer een vaste wastafel heeft en een inloopkast met extra berguimte. Op de overloop bevindt zich nog een ruime overloopkast met de opstelplaats van de c.v.-ketel (Nefit topline HRC).

Extra info:
- de kopgevel aan de zuidkant zijn voorzien van onderhoudsvrij Keraliet;
- De goten zijn over de gehele woning van kunststof;
- de keuken is gerenoveerd in 2017;
- alle ramen in de woonkamer hebben elektrisch bedienbare zonneschermen (achterzijde, groot knikarmscherm);
- de slaapkamerramen op het zuiden op de verdieping zijn voorzien van screens;
- de woning inclusief de garage is in 2017 voorzien van HR++ glas;
- dakconstructie woonhuis is hersteld en verzwaard, en voldoet aan de hoogste isolatie eisen van dit moment;
- het schilderwerk buitenom is in 2018 deels gedaan.

Kortom: een heerlijke gezinswoning met veel ruimte in en om de woning. tevens uitermate geschikt voor senioren die een volledig woonprogramma op de begane grond wensen. De royale tuin biedt veel privacy en nog volop gebruiksmogelijkheden voor de ware "Hendrik Jan''.

De woning is gelegen op loopafstand van de dorpskern van Oldemarkt met een uitstekend en gevarieerd winkelaanbod. De wijk is ruim opgezet, kindvriendelijk en met de basisschool op loopafstand.

Oldemarkt telt ca. 2.600 inwoners en valt onder de gemeente Steenwijkerland en is gelegen in de Kop van Overijssel aan de Noordkant van het 3.000 hectare grote natuurgebied Weerribben-Wieden.  Met uitgestrekte fiets-, wandel-, en vaarroutes.
Oldemarkt is sinds jaar en dag een belangrijke pleisterplaats voor watersporters. De jachthaven is gelegen aan de rand van het dorp. De Kalenbergergracht is een van de belangrijkste doorgaande scheepvaartroutes, echter tegenwoordig hoofdzakelijk voor de pleziervaart van en naar de Overijsselse en Friese meren.
Niet voor niets is de Kop van Overijssel uitgeroepen tot de mooiste afslag van Europa.

Het vriendelijke dorp is zowel via het water als de weg (A32/A6) goed bereikbaar. Het ligt op ongeveer 60 autominuten van de Randstad, op 10 autominuten van Steenwijk (met NS-intercity-station!!) en Wolvega. Oldemarkt heeft een centrumfunctie voor de omgeving.
Laat u overtuigen van het verrassende wooncomfort, ruimte en mogelijkheden. Kom deze woning beleven en maak vrijblijvend een afspraak om te bezichtigen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1978

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

575 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

688 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom, Zonneterras

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

576 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruimtelijk

 

Fijne buren

 

privacy

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's