Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 215.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze eengezinswoning aan de Soendastraat in Wormerveer is een ideale woning voor jonge starters of doorstromers vanaf een appartement. Fijne tuin op het zuidwesten, dus de hele dag zon, dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen en, ook niet onbelangrijk, flink gemoderniseerd.

Onder het marmergrind van de vloer is de verwarming aangebracht, dat geeft een behaaglijk gevoel. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt, een gezellige eetbar scheidt de keuken van het leefgedeelte. Hier is de chique lijn van de vloer doorgezet. Zwart/ wit voeren de boventoon. Hierdoor is dit ook weer vrij eenvoudig aan de eigen smaak aan te passen. De keukenapparatuur is compleet. Koken gebeurt elektrisch. De oven, koelkast en vaatwasser vertegenwoordigen het comfort.
Het opknappen van de begane grond heeft zich doorgetrokken naar de heerlijke achtertuin.
Boven zijn drie slaapkamers waarvan de kleinste is ingezet als wasruimte. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de -droger geplaatst. Net als in de andere twee slaapkamers is hier een vaste kast. De badkamer is nog niet aan de beurt geweest, met de douche en wastafel is deze prima functioneel. De nieuwe bewoners kunnen hier hun eigen smaak en eisen nog volledig op loslaten.

Indeling:
Begane grond: entree, hal. Toilet. Trapopgang met diepe kast. Lichte doorzonwoonkamer, door bar gescheiden van moderne keuken. Inbouwapparatuur: keramische kookplaat met tiptoetsbediening, wasemkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Openslaande deur naar bestrate en beschutte achtertuin op het zuidwesten, met stenen berging en achterom.
Eerste verdieping: overloop. Slaapkamer met aansluitingen wasmachine en -droger en vaste kast. Tweede en derde slaapkamer met vaste kasten. Badkamer met douche en wastafel.

De Soendastraat ligt aan de rand van het oude dorpscentrum van Wormerveer. Deze rustige straat ligt parallel aan de doorgaande route naar de snelweg, plaatselijk bekend als de Wandelweg, en aan de Zaanweg. Beide zijn dichtbij genoeg om er wel de lusten, doorstroming en gezelligheid, maar niet de lasten, zoals autoverkeer, van te hebben. In de Soendastraat komt alleen bestemmingsverkeer.
De Zaanweg is hard op weg een winkelstraat van internationale allure te worden. Shops, delicatessen en specialiteiten stelen hier de show. Supermarkten en verswinkels zijn er uiteraard ook volop te vinden. Naar verwachting opent de Dekamarkt, die op een paar minuten lopen ligt, binnenkort de deuren.
Basisscholen, speeltuinen en sportverenigingen zijn allemaal in de buurt te vinden.

De bereikbaarheid van de Soendastraat loopt via de Wandelweg. Daar is ook het NS station. Omdat je precies tussen twee stations van de Zaanlijn in woont, kun je er ook voor kiezen naar NS Zaandijk Zaanse Schans te gaan. De centrale ligging rechtvaardigt overigens ook alleszins woonwerkverkeer met de fiets.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 71 m2;
- inhoud 247 m3;
- perceelgrootte 125 m2 eigen grond;
- chique marmergrind op de begane grond;
- fraai betegelde achtertuin op het zuidwesten;
- rustige straat dichtbij alle dagelijkse voorzieningen en uitvalswegen;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1941

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

247 m³

Woonoppervlakte

71 m²

Perceeloppervlakte

125 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's