Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 155.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Woning:
Dit fantastisch gelegen hoekappartement komt uit de huur en moet nog gedeeltelijk worden gerenoveerd. Het appartement ligt op de tweede verdieping van een goed onderhouden complex nabij het centrum van Amersfoort. Het appartement heeft een balkon op het zuiden. Aan de portiek en in de onderbouw is een ruime berging. Bij het gebouw is een eigen parkeerterrein. De sfeervolle en levendige Amersfoortse binnenstad ligt op circa 5 minuten fietsafstand. Vrijwel om de hoek zijn winkels waaronder een supermarkt en er is openbaar vervoer.

Indeling:
Op de begane grond is zeer verzorgde centrale hal met de brievenbussen, het intercomsysteem, het trappenhuis en de lift. Op de tweede verdieping is een portiek met twee appartementen en een extra bij dit appartement behorende berging. In de hal bevinden zich een meterkast, een ruime en lichte keuken met een eenvoudig keukenblok, een ruime slaapkamer, de toiletruimte, de badkamer welke is voorzien van een douche en een vaste wastafel. Ten slotte is er een heerlijk lichte woonkamer met een deur naar het perfect op de zon liggende balkon vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt over een deel van Amersfoort. De maandelijkse VVE kosten bedragen: €106,88 exclusief voorschot stookkosten van €70,00 en voorschot water van €9,50.

Woonomgeving:
De wijk Liendert, waar het appartement gesitueerd is, ligt op ca. 5 minuten fietsafstand van de binnenstad van Amersfoort. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de wijk, er is een Jumbo supermarkt en Lidl aanwezig. Heeft u een auto? De uitvalswegen (A28/A1) zijn op korte afstand bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1968

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

185 m³

Woonoppervlakte

58 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Glasvezel kabel, Lift

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler huur

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dicht bij het centrum van Amersfoort

 

Rustige buurt

 

Dichtbij supermarkt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's