Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 395.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai afgewerkte maisonnette met een ruim en privacy biedend dakterras gelegen op het zonnige westen. Het appartement heeft een lichte woonkamer met aan 3 zijden raampartijen die gevarieerde uitzichten bieden, een schuifpui naar het dakterras en een tuinkamer. Verder is de woning voorzien van een moderne keuken, 2 badkamers, 2 slaapkamers en zonnepanelen (incl overdraagbare subsidie). De woning is gelegen midden in het centrum van Eindhoven met alle gewenste voorzieningen binnen handbereik. De Tramstraat is een rustige straat met veel karakteristieke woningen. Tevens er er de mogelijkheid om in de parkeergarage onder het gebouw een of meerdere parkeerplaatsen en/of een garagebox bij te kopen of te huren.

INDELING:

BEGANE GROND & BERGING:
Centrale afgesloten entree met intercom, brievenbussen en het trappenhuis.

2e VERDIEPING:
Entree/hal met houten vloer, stucwerk wanden en intercom. Meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars). Cv-/wasruimte met opstelling cv-combiketel (AWB, bouwjaar 2004) en aansluitingen voor de wasapparatuur. Toilet met tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden, toilet, fonteintje en afzuiging. Geheel betegelde badkamer met ligbad voorzien van whirlpool, inloopdouche, wastafel in meubel, designradiator en afzuiging. Slaapkamer 1 aan voorzijde met houten vloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 aan voorzijde met houten vloer, stucwerk wanden, wastafel in meubel en douche.

3e VERDIEPING:
Woonkamer met eikenhouten vloer, stucwerk wanden, open haard, schuifdeur naar dakterras, screens en intercom. Open keuken met eiland voorzien van Belgisch hardstenen aanrechtblad met spoelbak. Daarnaast is de keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. Tuinkamer/werkkamer met een fantastisch uitzicht door de straat, veel licht en grote raampartijen, inbouwkasten, airco en schuifpui naar dakterras. Dakterras (17 m²) met kunstgras gelegen op het zonnige westen met zonneluifel en leuk uitzicht.

BERGING, PARKEERPLAATSEN & GARAGEBOX:
In de kelder is een afgesloten berging met elektra. In de parkeerkelder zijn 2 parkeerplaatsen te koop (naast elkaar). Er is een separate garagebox met elektrische garagedeur en elektra te koop. Deze grenst aan de berging en is ook via de berging eventueel te bereiken. Huur van de parkeerplaats of garagebox is ook mogelijk.

ALGEMEEN:
- Fraai afgewerkte maisonnette met een ruim en privacy biedend dakterras gelegen op het zonnige westen.
- De woning is gelegen midden in het centrum van Eindhoven met alle gewenste voorzieningen binnen handbereik. De Tramstraat is een rustige straat met veel karakteristieke woningen.
- Op het dak liggen zonnepanelen, met nog 7 jaar een overdraagbare subsidie.
- De gehele woning (incl. de trap) is voorzien van een Amerikaans eikenhouten vloer.
- De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 78,68 per maand, voor de parkeerplaats en garage €32,- per maand per stuk.
- Gezonde VvE met voldoende reserves.
- Er is een mogelijkheid voor het bijkopen van 2 parkeerplaatsen en/of een garagebox. Huur is ook bespreekbaar.
- Het interieur is ter overname.
- Bouwjaar 2004.
- Woonoppervlakte 108 m².
- Inhoud 366 m³.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Binnenkort wordt de binnenstad opnieuw bestraat en zal de inrichting van de Tramstraat ook bij de binnenstad worden getrokken.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

366 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Rookkanaal, Airconditioning

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

17 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Centraal station op loopafstand

 

Goede aansluiting op ontsluiting binnenstad naar zowel noordelijke als zuidelijke snelwegen

 

TU/e terrein op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's