Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 172.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wil jij een "anders dan anders" woning? Kom dan snel kijken bij dit superleuke instapklare woonhuis. Het eerste dat opvalt is het speelse schuine dak met dakramen in de woonkamer. Hierdoor heb je veel lichtinval. Verder is de woning zeer trendy naar de laatste woonmaatstaven ingericht en uitgevoerd en is de tuin in 2017 nog opnieuw aangelegd.

Voortuin:
De voortuin is keurig bestraat en heeft strakke zwarte stenen bakken met mossen, die zelfs in de winter fraai staan.

Begane grond:
Via de voordeur betreed je de hal met direct rechts het toilet in wit/zwarte kleurstelling. Daarnaast zit de meterkast, welke netjes is weggewerkt achter openslaande witte kastdeuren. De radiator is keurig weggewerkt in een witte ombouw. Links ga je de fraaie lichte woonkamer In. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en over de gehele breedte van de woning ramen. Daarnaast komt er nog veel licht door de elektrisch bedienbare dakramen naar binnen. Middenin de woonkamer hangt een teakhouten wandpaneel, wat een karakteristieke look geeft en daarmee de eyecatcher van de woonkamer is. Aan de voorzijde van de woonkamer is de moderne, witte hoekkeuken te vinden. De keuken heeft de navolgende apparatuur: 4-pits gaskookplaat, rvs-afzuigkap, combimagnetron/-oven, koelkast en nieuwe vaatwasser. De gehele begane grondvloer heeft een fraaie lichte laminaatvloer. Via de hal ga je naar de ...

Eerste verdieping:
Op de overloop is er toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgevoerd in moderne zwart/wit uitvoering, heeft een inloopdouche, een fraai zwart wastafelmeubel, tweede toilet en desingradiator. De badkamer is thans ook in gebruik als wasruimte. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Via een vlizotrap ga je naar de ...

Vliering:
Hier zijn mogelijkheden voor berging en is de cv-ketel te vinden.

Achtertuin:
In 2017 is de tuin opnieuw aangelegd. En het moet gezegd wat een gezellig tafereeltje is het geworden. Via de openslaande deuren betreed je de achtertuin waarlangs het raam een breed stuk oudbakken klinkers ligt. Er is een groot rond bamboehouten terras gemaakt met aan de zijkanten borders met o.a. hortensia's, bloemen en grassen. Vanaf het ronde terras is er een pad naar de pergola. Bij de pergola ga je via een trapje naar de berging. Al met al een genot om in te zitten.

Verkoper vertelt
Ik geniet van de recent aangelegde sfeervolle tuin. De tuinverlichting maakt het, ook in de donkere wintermaanden, een verlenging van je woonkamer. Vanaf het vroege voorjaar geniet je van de weelderige bloemenpracht. Ondanks dat de tuin op het noorden ligt, is er in de zomer de hele dag door zon.
Gooi die tuindeuren maar open!

Bijzonderheden:
+ Instapklare woning!
+ Fraaie laminaatvloer door gehele woning
+ Trendy hoekkeuken
+ Fraai aangelegde speelse tuin

Kortom, zien = verliefd worden!!

Brochure:
Wil je meer weten? Download dan een van onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Indien gewenst kunnen wij de brochure ook naar je mailen.

Bezichtigen:
Mail, bel en/of vraag een bezichtiging aan via www.Funda.nl of www.roelwillemsen.nl wij bezichtigen van maandag t/m zaterdag.

Chat:
Wil je ons buiten kantooruren bereiken. Dat kan via www.roelwillemsen.nl. Stel een vraag via onze livechat van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur en in het weekend van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
Roel Willemsen Garantiemakelaars houdt 1 x per maand houden een open huis op zondag van haar te koop staande woningen. Check altijd echter wel onze website welke woningen eraan mee doen. De data worden ruim van tevoren aangegeven via onze website, Funda en Facebook.acebook.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben met enorm veel plezier gewoond aan de Spotvogelstraat 47 met alles wat je graag dicht in de buurt hebt, op loopafstand. Het is heerlijk toeven in de woonkamer omdat er mede door de schuine dakramen een enorm grote lichtinval is, waardoor je een boost van energie krijgt! Maar ook wanneer je daar even geen zin in hebt, bieden de electrische rolluiken daartegen uitkomst. Van de tuin kunnen we ook geen genoeg krijgen. In de zomer is het een waar paradijs! Maar ook 's winters, wanneer de rijp op de wiegende grassen ligt, verveeld het nooit om naar buiten te kijken. De spots met warm licht maken de tuin een verlenging van de woonkamer. Af en toe de vuurkorf of winter-bbq aan...tja, dat worden warme herinneringen nu we afscheid gaan nemen van dit huis.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1982

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

320 m³

Woonoppervlakte

83 m²

Perceeloppervlakte

143 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

85 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Nieuw aangelegde sfeervolle tuin

 

Centrum en school op loopafstand

 

Instapklaar

 

Lieve, behulpzame buren

 

Helaas verkocht, de nieuwe eigenaars zijn echte geluksvogels met dit prachtige huis en schitterende tuin!

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: