Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Rust en ruimte is wat deze fraai gelegen 2/1 kapwoning kenmerkt. De woning is gelegen aan het einde van een van de gezelligste straatjes van Rijkerswoerd en ligt heerlijk vrij aan een groenvoorziening. Ideaal voor mensen die willen slapen op de begane grond. De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, een heerlijke royale living en een royale tuin waar je op ieder moment van de dag van de zon kan genieten.

Indeling
Begane grond:
Via het bestrate voortuintje loop je naar de voordeur. Binnenkomend in de hal is aan de rechterkant het toilet te vinden. Ga je naar links dan loop je de royale living (ca. 45 m2) in. De woonkamer heeft veel lichtinval, 2 openslaande deuren naar de tuin toe, een houthaard waarbij je lekker een boek kunt lezen onder het genot van een kop koffie. Aan de straatzijde van de woning is de half open keuken gelegen met de navolgende apparatuur: vaatwasser, koelkast, afzuigkap, hetelucht oven, magnetron/grilloven en 4-pits keramische kookplaat. Weer terug in de hal loop je rechtdoor de slaapkamer c.q. berging in. De ruimte is thans in gebruik als berging maar kan er kan een slaapkamer gemaakt worden en is dus ideaal voor senioren, mensen met een lichamelijke beperking en pubers.De ruimte heeft al een douchegelegenheid en gootsteen. Deze kamer heeft een eigen toegangsdeur. Via de de trap in de hal ga je naar de ...

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een openslaande deur naar een riant betegeld dakterras. Verder is er een separaat toilet, cv- en wasruimte en badkamer te vinden. De badkamer heeft een ligbad en wastafel. Al het sanitair is in witte kleurstelling uitgevoerd.

Tuin:
Via de openslaande deuren ga je de riante tuin in (212 m2). De tuin is gelegen op het noordwesten, waardoor je op ieder moment van de dag van het zonnetje kan genieten. Er staat een houten berging in de tuin en daarnaast is er nog een houten berging met een sauna er in. Aan de zijkant van de woning is er een fraai sierhekwerk geplaatst om de achtertuin af te sluiten. Aan de voorzijde is er plaats voor meerdere auto's

Verkoper vertelt:
Nadat onze kinderen de deur uit waren wilden mijn man en ik graag een huis voor ons samen. Om samen te genieten. Een huis met veel leefruimte, een fijne ruime tuin en veel licht. We hebben veel rondgekeken en woningen overwogen. Toen we dit huis, nog op tekening, zagen wisten we meteen ‘Dit is het!’. Van dit huis kunnen we een huis maken om van te genieten. De gunstig gelegen, speelse, ruime woning, aan het einde van een doodlopend straatje, met de ruime tuin gelegen aan een groenstrook van de gemeente was ideaal voor ons. We hebben hier 25 jaar heel fijn gewoond; Bij het eerste zonnestraaltje is er altijd een plekje in de tuin om een kopje koffie te drinken. De heerlijke lichte woonkamer geeft een gevoel van ruimte. Fijn om in stilte een boek te lezen in een gezellig hoekje en voldoende ruimte voor visite van alle rondrennende kleinkinderen.

Nu, op mijn 80ste, merk ik dat de eigenschappen van het huis waar ik zo van genoten heb, de ruime woonkamer, de ruime tuin, niet meer bij me passen. Ik ga een stuk kleiner wonen. Graag geef ik het grote woon- en tuinplezier van dit huis door aan fijne nieuwe bewoners. Met kleine aanpassingen is de woning makkelijk te veranderen. Een slaapkamer beneden met toegang tot de badkamer vraagt geen grote verbouwing.
Daarnaast kan het grote dakterras gebruikt worden voor het toevoegen van een slaapkamer boven.

Bijzonderheden:
+ Zonnige, ruime, woonkamer met veel mogelijkheden.
+ Heerlijke ruime tuin rondom de woning.
+ Bijzonder straatje zonder doorgaand verkeer.
+ Gehele woning voorzien van bijzonder beuken parketvloer
+ Ideaal voor saunaliefhebbers
+ Slapen en badkamer op begane grond dus ideaal voor senioren, pubers, of mensen met een lichamelijke beperking.
+ Fraaie architectuur
+ Gelegen aan groenvoorziening met speelgelegenheid

Omgeving:
Gelegen aan de noordelijke groenstrook van de woonwijk "Rijkerswoerd" in één van de meest gewilde straten. De vrije, open ligging, grenzend aan meerdere groen- en speelvoorzieningen, maken de woning en omgeving ideaal geschikt voor zowel gezinnen, starters als ouderen. De lichte kleurstelling en ruime opzet van dit gedeelte van Rijkerswoerd maken dit tot een gewilde woonomgeving. Op korte loopafstand zijn scholen (incl. kinderopvang) het winkelcentrum, OV-voorzieningen, de stadsboerderij De Korenmaat en het "Zeegbos" aanwezig. Diverse uitvalswegen in de directe omgeving.

Kortom aarzel niet en maak snel een afspraak voor deze leuke woning!

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1994

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

458 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

390 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Sauna

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Stilte in en rondom het huis

 

Bijzondere vormgeving van zowel woning als de straat

 

Flexibiliteit in gebruik van de ruimten in de woning

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's