Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Als bewoner van deze UITGEBOUWDE HOEKWONING heeft u niet alleen een leuke en verrassende woning tot uw beschikking, maar woont u ook nog eens erg centraal! Het centrum van Veenendaal vindt u op loopafstand en binnen 3 minuten rijdt u op de A12. Ook voor kinderen is het hier heerlijk opgroeien: in de wijk zijn diverse speelgelegenheden gecreëerd en ook naar speeltuin De Pol is het maar 5 minuutjes lopen. De woning zelf maakt het woonplezier compleet: met een riante woonkamer, fraaie inbouwkeuken, verrassende lichtstraat op de verdieping en 3 ruime slaapkamers is het hier fijn thuiskomen!

Vernieuwingen / Verbeteringen
Vanaf 2016 hebben in hoofdlijnen de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- schilderwerk begane grond en verdieping opnieuw uitgevoerd (ca. 2016);
- vloerafwerking verdieping vernieuwd (ca. 2016);
- wastafelmeubel vernieuwd (ca. 2016);
- verdieping voorzien van rolhorren (ca. 2016);
- HR-cv-combiketel vernieuwd (ca. 2016);
- inbouwkeuken vernieuwd (ca. 2017);
- mechanische ventilatie-unit vernieuwd (ca. 2017);
- kunstgras in de achtertuin gelegd (ca. 2018).

Indeling
De entreehal is voorzien van een meterkast, trapopgang naar de verdieping en toiletruimte met fonteintje. De toiletruimte is betegeld met witte wandtegels en crèmekleurige vloertegels. Via een deur met glas is de uitgebouwde woonkamer toegankelijk, die voorzien is van een trapkast en een solatube voor extra lichtinval. Door de uitbouw is deze woonkamer prettig ruim en de massief robijnen vloerdelen zorgen voor een sfeervolle basis. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken in donkergrijze kleurstelling met een antraciet gemêleerd kunststof aanrechtblad. De robuuste grijze tegels tegen de achter- en zijwand geven een stoere touch aan deze landelijke keuken, die is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, schouwafzuigkap, combimagnetron, porseleinen spoelbak, vaatwasser en losstaande Amerikaanse koel-/ vriescombinatie. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het praktische bijkeuken, die volledig betegeld en is voorzien van een tuindeur, schuifkastenwand en aansluiting voor de wasmachine en droger. De bijkeuken is net als de hal en keuken voorzien van een licht gemarmerde plavuizenvloer. Qua wandafwerking is de begane grond hoofdzakelijk voorzien van spachtelputz.

Verdieping
De ruime overloop is voorzien van een vaste kast en grote lichtstraat, die deze woning een speels effect geeft en voor veel lichtinval zorgt. Een elektrisch bedienbaar screen zorgt ervoor dat u zelf de lichtinval kunt bepalen. Vanaf de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en vaste kast, waarin de mechanische ventilatie-unit en HR-cv-combiketel (merk: Nefit / type: ProLine 30CW5) staan opgesteld. De ouderslaapkamer is voorzien van een schuifkastenwand, rolhor en 2 rolluiken. De andere 2 slaapkamers zijn voorzien van inbouwspots, rolhorren en rolluiken. Ook is er via één van deze kamers met een vlizotrap toegang tot de zolderberging. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, 2e toilet en ligbad/douchecombinatie.
Deze verdieping is hoofdzakelijk voorzien van een lichte houtstructuur vinylvloer en spachtelputz wandafwerking.

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het oosten en is voorzien van een riant zonneterras met zonnescherm, bestrating, beplanting, kunstgras, houten berging met overkapping en fietsenberging. Verder is de voortuin voorzien van bestrating, grind en beplanting.

Overig
De woning is voorzien van een alarminstallatie.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 102m2
Inhoud woning: ca. 348m3
Grondoppervlakte: 181m2
Bouwjaar: ca. 1996

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer: ca. 34m2
Keuken: ca. 9m2
Bijkeuken: ca. 5m2

Verdieping
Slaapkamer I: ca. 14m2
Slaapkamer II: ca. 9m2
Slaapkamer III: ca. 7m2
Badkamer: ca. 5m2

Tuin
Berging: ca. 8m2
Overkapping: ca. 7m2
Fietsenberging: ca. 4m2

Omgeving
Deze leuke eengezinswoning is gelegen in de kleinschalige en centraal gesitueerde woonwijk De Gelderse Blom. De centrale ligging in een groene omgeving zorgt voor een plezierig woonklimaat, waarbij u voorzieningen als het gezellige winkelcentrum en treinstation Veenendaal-De Klomp binnen handbereik heeft. Voor kinderen zijn er genoeg speelgelegenheden in de directe omgeving aanwezig en ook speeltuin De Pol bevindt zich op loopafstand.

Kortom: niet alleen de centrale ligging maken deze leuke uitgebouwde hoekwoning tot een fijne plek om te wonen, maar ook de riante woonkamer, fraaie inbouwkeuken en diverse leuke details zorgen zeker voor veel woonplezier!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier met veel plezier gewoond. Het is een heerlijke wijk met veel speelmogelijkheden voor de kinderen. De achtertuin ligt op oosten, waardoor je de hele dag van de zon kan genieten. Door de uitbouw is er een zeer ruime woonkamer en bijkeuken met bergruimte en wasmachine aansluiting. Het huis is voorzien van inbraakbeveiliging en een alarminstallatie wat een veilig gevoel geeft.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1996

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

348 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

181 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Rolluiken, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

60 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's