Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fuutstraat 52, 2421 XT Nieuwkoop

Goed afgewerkte en uitgebouwde woning met een dakopbouw van ca. 137 m2

• Maar liefst 4 ruime slaapkamers, waarbij er een extra slaapkamer gecreëerd kan worden
• Riante uitbouw en dakopbouw voor een flink extra woonoppervlakte
• Woning is deels voorzien van kunststof kozijnen een deels van hardhouten kozijnen met dubbel glas
• Tuin is bijna 13 meter diep en ligt op het noorden (middag- en avond zon)
• Gunstig gelegen in het Groene Hart van de Randstad, dichtbij de uitvalswegen

Bent u op zoek naar een sfeervolle en vooral ruime woning? Zoek niet langer! Deze ruime woning is gelegen in een kindvriendelijk woonwijk. De woning kenmerkt zich door de keurige afwerking, riante achtertuin, de uitbouw en de dakopbouw. Deze ruime gezinswoning ligt het centrum van Nieuwkoop, dichtbij enerzijds de sportvelden en de scholen, anderzijds het centrum met de winkels. De scholen zijn via een veilige fietstunnel te bereiken.

Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom is Nieuwkoop omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een heerlijke plaats om naar toe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nu gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker. Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)-verenigingen, een overdekt zwembad en bibliotheek. In het centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. De grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht goed te bereiken zijn; met ongeveer 30-35 minuten.

Begane grond: Entree, hal met meterkast, ruim en luxe vrij hangend toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping, uitgebouwde woonkamer is ruim van afmeting (maar liefst ruim 9,7m meter diep!) en beschikt over een praktische plavuizen vloer met vloerverwarming en spachtelputzwanden en een geschuurd plafond. Aan de achterzijde van de woning is de woonkeuken gesitueerd. De keuken is opgesteld in een hoek en beschikt over diverse apparatuur. Denk hierbij aan een gaskookplaat, grote schouw, elektrische oven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine (2018).
De tuin heeft een totale lengte van bijna 13 meter diep en ca. 6 meter breed. Achterin de tuin bevindt zich een berging van ca. 16 m2.

Eerste verdieping: Via de overloop bereikt u de eerste verdieping met toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning in een voormalige slaapkamer. De badkamer is voorzien van een whirlpool met jetstreams, een royale inloopdouche, tweede toilet (vrijhangend) en wastafelmeubel. In de voormalige badkamer is een praktische berging gerealiseerd.

Tweede verdieping: Door middel van een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. De woning had oorspronkelijk geen tweede verdieping, maar door de vorige eigenaar is er een volwaardige tweede verdieping op gebouwd. U treft hier een zeer grote voorzolder met opstelling wasmachine en droger Indien gewenst kan er met gemak hier een of 2 extra slaapkamer(s) worden gerealiseerd. Verder is er aan de achterkant nog een royale ouderslaapkamer aanwezig. Via een vlizotrap op de voorzolder is de bergzolder te bereiken.
Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte en ruime woning? Maak dan snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Leuk huis, alles mooi opgeknapt vriendelijke wijk”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1959

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

416 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

167 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buurt lekker rustig en vriendelijke buren.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: