Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 399.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wij bieden aan: een prachtig sfeervol 3-kamerappartement (circa 71m2), met afgekochte erfpacht (30-06-2056), gelegen aan de mooie Admiralengracht in het super gezellige stadsdeel De Baarsjes!

Omgeving:

De woning is gelegen aan de Admiralengracht, de breedste gracht in de Baarsjes. Op loopafstand van de woning liggen (Jan Evertsenstraat, Kinkerstraat, Ten Katemarkt en het Mercatorplein) vele gezellige en hippe winkel- en eetgelegenheden en ruime mogelijkheden om boodschappen te doen. Ontspannen in een mooi park kan in het Rembrandtpark of Erasmuspark die beiden in de directe omgeving liggen. Kenmerkend voor de buurt is de rustige ligging terwijl er perfecte verbinding is naar het centrum met de fiets of openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring A10. Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Er is een mogelijkheid om een bootje aan te leggen voor de deur.

Indeling:

Begane grond:

Entree met brievenbussen en bellentableau, toegang tot trappenhuis.

Tweede verdieping:

Hal met toegang tot alle ruimtes. Leuke lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde met erker en fraai uitzicht op de Admiralengracht. Aan de achterzijde bevindt zich de heerlijk grote slaapkamer die ruimte biedt aan een grote kastenwand. De keuken/ eetkamer is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt toegang tot het balkon op het zuidwesten. De nette badkamer is o.a. voorzien van douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Verder treft u op de 4e verdieping een ruime berging (14m2) aan.



Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte circa 71 m²;
- Externe bergruimte van circa 14 m²;
- Bouwjaar 1929;
- Balkon gelegen op het Zuidwesten;
- Voorzijde houten kozijnen met dubbelglas;
- Achterzijde kunststof kozijnen met dubbelglas;
- Cv-ketel Nefit 2011;
- Servicekosten circa € 105- per maand;
- VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-06-2056;
- Oplevering in overleg;
- Top locatie!




We offer a charming and well presented 3-room apartment (approximately 71m2), located on the beautiful Admiralengracht in the trendy neighborhood of De Baarsjes!

Surroundings:
The house is located on the Admiralengracht, the widest canal in the Baarsjes. Within easy walking distance you will find many trendy shops and restaurants. For daily shopping there are plenty of local shops and supermarkets around the corner (Jan Evertsenstraat, Kinkerstraat, Ten Katemarkt and the Mercatorplein). Within close proximity you can relax in the beautiful Rembrandtpark or the cosy Erasmuspark. The property is located on a quiet location, yet well connected to the city centre by both bike and public transport. By car you are within easy reach of the A10 ring road in less then 5 minutes. On street parking is easily possible in front of the apartment and in the immediate vicinity thereof. It is possible to have your own boat in the canal in front of the apartment.

Layout:

Ground floor:
Shared entrance to communal stairway which includes doorbell and letterboxes.

Second floor:
Spacious entrance hall giving access to all rooms. Nice bright living room located at the front of the apartment with bay window and a beautiful view of the canal. At the back of the apartment is the wonderfully large bedroom that offers a large built-in wardrobe. The spacious kitchen/ dining room is equipped with various appliances and provides access to the balcony on the southwest. The neat bathroom provides a shower, toilet, sink and has a connection for the washing machine. Furthermore you will find a large storage room (14 m2) on the 4th floor.

Key features:
- Surface area approximately 71 m²;
- Storage room approximately 14 m2;
- Year 1929;
- Balcony located on the Southwest;
- Wooden window frames with double glazing at the front of the house;
- PVC window frames with double glazing at the rear;
- Central heating (Nefit 2011);
- Service costs approximately € 105 per month;
- VvE, managed by Pro VvE management;
- No leasehold payments due until review date (30-06-2056);
- Exchange date to be discussed;
- Great location!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Na acht jaar heerlijk gewoond te hebben aan de Admiralengracht wordt het voor ons als pril gezin tijd voor een ander onderkomen. Met pijn in ons hart gaan wij dit fijne appartement verlaten, het balkon met middag en avond zon is veel benut, evenals de keuken waar het ruim genoeg is om bijvoorbeeld te borrelen met vrienden wanneer je aan het koken bent. De berging is lekker ruim voor opslag van diverse spullen die je niet dagelijks gebruikt, wij hebben daar intensief gebruik van gemaakt. Ook het fijne buurtje gaan we missen, de Ten Katemarkt, de winkels op de Kinkerstraat en de wijnbar om de hoek in het bijzonder. Gelukkig blijven de herinneringen!!!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1929

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

231 m³

Woonoppervlakte

71 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Prachtig uitzicht

 

Altijd parkeerplek voor de deur (uniek voor Amsterdam)

 

Elke kamer is heerlijk ruim en heeft veel daglicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's