Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Herinckhavestraat 41 te Hengelo (O)

Instapklaar, betaalbaar en de puntjes op de spreekwoordelijke i ....... Beter en completer kunnen we het niet omschrijven.

Met gepaste trots mogen wij namens onze verkopers aanbieden:
Prima onderhouden EINDWONING met vier slaapkamers, moderne badkamer en keuken, royale dakkapel op de 2e verdieping, vrij uitzicht aan de voorkant en een zonnige diepe achtertuin. De ligging van het woonhuis is ideaal ten opzichte van het wijkwinkelcentrum, er zijn speelvoorzieningen voor kinderen en tevens bent u binnen enkele fietsminuten in het centrum van Hengelo!

Indeling
Begane grond:
Hal met garderobenis, toilet met fontein, kelderkast onder de trap naar de eerste verdieping, living, keuken en de bijkeuken/berging.

Via de hal is de ruime living met een oppervlakte van circa 25 m² te bereiken. De living biedt vrij uitzicht op de voorgelegen straat middels een grote raampartij. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer.

De half open keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken in donkere kleurstelling met de navolgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, combi oven met magnetronfunctie, koelkast, vaatwasser, RVS spoelbak en een afzuigkap.

De bijkeuken-/berging van circa 7 m² is voorzien van de aansluitingen voor wasmachine, wasdroger en dient tevens als opstelplaats voor de Cv-ketel. Verder geeft een loopdeur toegang tot de achtergelegen tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, badkamer en een drietal slaapkamers van circa 10,5, 9,5 en 5 m². De slaapkamer van 10,5 m² heeft de beschikking over een ruime inloopkast. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaat.

De in lichte kleurstelling met bruin tinten geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met treklades en hangend toilet. Ventilatie geschiedt op natuurlijke wijze via een openslaand raam.

Tweede verdieping:
Overloop met extra slaapkamer van circa 13 m², extra bergruimte achter de knieschotten en een royale dakkapel aan de achterzijde over de volle breedte.

Tuin:
De zonnige gelegen achtertuin op het Noordoosten is verzorgd aangelegd met bestrating en borders (2015). Achterin de tuin staat een kunststof opberg box, ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld uw Otto's. De tuin is achterom (via een af te sluiten poort) bereikbaar.

Parkeergelegenheid:
Er zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen in de directe woonomgeving (parkeerhavens aan de voorzijde).

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1964, het perceeloppervlak bedraagt 195 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 381 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een AWB Cv-combiketel van het bouwjaar 2010 (eigendom). De voortuin is in 2017 opnieuw aangelegd.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben altijd erg genoten van onze tuin in de lente en de zomer. Alle planten staan dan super mooi in bloei, zoal te zien is op de foto’s”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1964

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

381 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

195 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

132 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Mooi compleet huis. Grote slaapkamers,waarvan eentje met inloopkast. De zolder kan gebruikte worden voor een vierde slaapkamer, maar er is ook nog steeds opbergruimte dat fraai is afgewerkt door schuifdeuren.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's