Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 549.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

NIEUWKOOP, Zinkschaar 11

Luxe jaren ’30-stijl 2-onder-1 kap woning met garage en een fantastische ligging

• Woonoppervlakte van maar liefst ca. 163 m2
• Riante garage van ca. 15 m2 met parkeergelegenheid op eigen terrein
• Recent opnieuw aangelegde tuin met veel groen
• Kindvriendelijke straat, op loopafstand van de scholen
• Gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen van de grote steden

In 2001 zijn deze karakteristieke jaren ’30-stijl woningen in de populaire wijk Buytewech gebouwd. De woningen zijn bijzonder en voor Nieuwkoop uniek te noemen door hun fraaie architectuur en staan op één van de mooiste locaties van Nieuwkoop. Met name voor kinderen is het een veilige plek om op te groeien aangezien er niet of nauwelijks autoverkeer plaatsvindt en het spelen op straat nog mogelijk is.

Deze ruime gezinswoning ligt in Nieuwkoop, dichtbij enerzijds de sportvelden en de scholen, anderzijds het centrum met de winkels en eetgelegenheden. Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een prachtige plek om naartoe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nu gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)verenigingen, een overdekt zwembad en een bibliotheek. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. De grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn met ongeveer 30-35 minuten goed te bereiken.

De woning is zeer energiezuinig. Zo is de woning voorzien van een warmte terugwinsysteem (WTW), is de woning geheel geïsoleerd en heeft een gunstige zonligging. Het uitzicht aan de voorzijde is fenomenaal te noemen.

Begane grond
Entree van de woning, hal, meterkast, toiletruimte met hangend toilet en deur naar de aangebouwde garage en de woonkamer. De garage is ingekort, zodat er een riantere woonkamer is ontstaan, maar deze ruimte wordt niet gemist in de garage. Deze heeft namelijk toch nog een oppervlakte van ca. 15 m2 (ca. 5,07 x 2,89 meter).

Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Vanuit de keuken heeft u een prachtig uitzicht over het polderlandschap! De keuken is opgesteld in een hoek, beschikt over een prachtig stenen blad en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 5 pits kookplaat, afzuigkap, combi magnetron (alleen de oven functie werkt) en koelkast.

De woonkamer is zeer ruim van afmeting! Er is meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel en een gezellige zithoek. Doordat de woning beschikt over veel en grote ramen, is er een prettige lichtinval. In het midden van de woonkamer is een gezellige gashaard gesitueerd. Onder de trap treft u nog een praktische vaste kast. Vanuit de woonkamer is door middel van openslaande deuren de keurig onderhouden achtertuin (zuid) te bereiken.

De gehele begane grond is afgewerkt met een fraaie houten vloer (2018) met white wash afwerking, in combinatie met gestucte wanden.

De achtertuin is in 2017 opnieuw aangelegd. Een prachtige tuin om te zien met diverse borders, grote tegels en leilindes voor extra veel privacy. De tuin is zeer gunstig gelegen op het zuiden, u kunt hier optimaal genieten van de zon! Toch liever meer schaduw? Dan gebruikt u het elektrisch bedienbaar zonnescherm. Achterin de tuin is nog een praktische houten berging gesitueerd voor bijvoorbeeld het tuingereedschap.

Eerste verdieping
Op deze slaapverdieping treft u 3 slaapkamers aan. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 15 (voorzien van toegang naar het balkon (ochtend zon) en inloopkast), 15 en 11 m2. Luxe badkamer, welke met o.a. een inloopdouche, ligbad en een dubbele wastafel is uitgerust. Het toilet met vrijhangend closet en fontein is separaat.

Tweede verdieping
De zolderverdieping is thans voor een deel in gebruik als voorzolder/werkruimte met de CV-opstelling, WTW systeem en de wasmachine en droger aansluiting. Tot slot bereikt u nog een 4de slaapkamer. Deze slaapkamer is, mede dankzij de dakkapel, zeer ruim van afmeting (ca. 15 m2, gemeten vanaf 1,50 meter hoogte).

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze goed afgewerkte woning met een prachtige, kindvriendelijke ligging? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2001

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

580 m³

Woonoppervlakte

163 m²

Perceeloppervlakte

246 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner