Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een fraaie, rustige en kindvriendelijke locatie in Spier gelegen VRIJSTAAND woonhuis met royale GARAGE op een perceel van 633m² eigen grond.

INDELING:
Begane grond: hal/entree met trapopgang, toilet, hobbyruimte/kantoor en binnendoor naar de garage. Vervolgens een bijkeuken met witgoedaansluitingen en achterom, badkamer voorzien van tweede toilet, wastafel en lig-/douchebad. Ten slotte een sfeervolle en ruime woonkamer met open haard. De open keuken, onder andere voorzien van oven/magnetron, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, koelkast en afzuigkap, biedt toegang tot de tuin.

Verdieping: een overloop met vide, 4 slaapkamers, waarvan 1 zeer royaal met schuifkasten, een bergruimte en een moderne badkamer voorzien van inloopdouche, derde toilet en badmeubel. De zolder betreft een bergzolder die bereikbaar is middels vlizotrap.

INFO:
bouwjaar omstreeks 1979, gedeeltelijk dubbele beglazing, verwarming en warm water middels centrale verwarming, glasvezel aanwezig, garage met plaats voor 2 auto's welke binnendoor bereikbaar is, schilderwerk vernieuwd in 2016, plaatsen overkapping in 2018.

ALGEMEEN:
Spier is een klein, maar zeer actief dorp, gelegen in de gemeente Midden-Drenthe. Zo worden er in het dorp veel verschillende activiteiten voor zowel jong als oud georganiseerd. Voor meer informatie over het dorp zie:
http://www.dorp-spier.nl/
De alles biedende centra van Hoogeveen en Beilen zijn eenvoudig te bereiken doordat de op- en afrit van de A28 op steenworp afstand van het dorp liggen. Op loopafstand ligt het prachtige natuurgebied en nationaal park "Het Dwingelderveld." Het naastgelegen dorp Wijster is op fietsafstand te bereiken en beschikt over een basisschool, sportvoorzieningen (sportvelden en zaal) en café en buurtsuper.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Spier is een levendig dorp.iedere zomer word er twee keer een grote rommelmarkt gehouden,deze trekt gemiddeld 1500 bezoekers per keer.een feeztcommissie en jeugdclub zorgenvoor vele festiviteiten.Zo is er de wandelvierdaagse die in Juni wordt georganiseerd.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

700 m³

Woonoppervlakte

170 m²

Perceeloppervlakte

633 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

500 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand hout

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's